Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Prisistatymas / Prašymas ! ^^

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4846 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Heeeey, šeip manau daug kas iš forumo manes (Rabbito.O , Foxie) nekenčia, tai čia toks apie save paaiškinimas. Nuotaika gera tai sumaniau sukursiu tokį kaip dar vienąąą daug platesnį prisistatymą.

Pradeeeedam : [youtubecom]

[/youtubecom]

+Čia kad linksmiau skaityt būtu įsijunkit.

+Hateriai nekomentuokit, negandinkit mano nuotaikos.. :>

Esu Aivaras. Keturiooolika metų ( taip , taip dar vaikis ) ir tikrai džiaugiuosi savo "vaikyste".

Mėgstu daaaug svajoti.. Daug galvoti, mąstyti apie viską kas aplinkui.

Patinka žmogučiai rašantys LIETUVIŠKAI, tikrai gerbiu tokius.

Nekenčiu wuonės.lt aukų.

Patinka scene stilius. ( Čia maždaug kaip emo tik neverkia jie )

Nekenčiu fifų/fifinų (gezų)

Patinka rockas/screamas/dnb/dubstep

Nekenčiuu nesubrendusių vaikų

Supergames.lt man pasiulė draugas, vėliau čia užsiregistravęs sutikau daug draugiškų žmonių.

Pati pirma draugė būvo Ema (DjBrunetė) kuri man pervedė 200FLT ir būvau labai laimingas. ^^

Daug kas galvoja, jog esu pasipūtęs pienburnis. Galbūūūt.. Tiesiog nespręskit apie mane , kol nepažįstat. Aišku dažnai rauną stogą, bet nemanau kad reikia rimtai reguoti ir pyyykti.

Ant galo įdėsiu truputį savo nuotraukųų, ir turiu dideli prašymą Adminų/modų , galvojau rašyt į pasiūlymus, bet kadangi mūsų moderatoriai tokie "griežti" tai iškart šaudosi įspėjimais. PADARYKIT TOKI KAIP BLOGŲ/VBLOGŲ SUB FORŪMĄ, manau forūme yra protingų ir kūribingų žmonių, tenais galėtume pasireikšti.

Fotkės (Kaip turėsiu naujų, gražių dadėsiu) :

supergames.th.jpg

• Parašė po 3 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4846 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...