Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5365 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svieki, norėčiau sužinoti ar šitas mano dizainas yra konors vertas ir ar vertas 5LT ;D

Laukiu Ivertinimu 0/10 & Kritikos [Ko jame truksta]

Footeriui spalvu kažkaip neradau tai nekišau. ; )

FOTO:

huowpd9en81gop5wz2yk.png

Pirmas mano Mu-Online dizainas,- nemokėjau padaryti ten kur foto mermeta gražiu rodykliu tai kažkoks velnias išėjo..

1673473516.png

Nuo 31Kb/s iki 1Mb/s Pagaliau...

Žinau dar mokausi,, man visos bėdos yra ant Texto ir foto talpinimo jei kas galėtu patart ten su kokiu textu rašyt ar kitu mano padarytu klaidu tai prašau parašykit i AŽ arba skypen; inapiokas

o del kritikos ačiū stengsuos daugiau laiko idet į dizainus, bet blogiause, kad nėra daug pamoku LT kalba apie dizainu kuryba imagination ten tik kokie 5guli ,- visi matyti, jei žinot Dizainu LT Pamokas tai į AZ arba į skype kuri rasite viršuje : )

1673473516.png

Nuo 31Kb/s iki 1Mb/s Pagaliau...

Viskas yra gražiai padaryta,tik labiau pasistenk dėl teksto, nu tekstas yra normalus, bet jau per didelį dydį užvarei, nes jei būna didelis tai nlb jau gražiai tas stovi dizainas. :) O šeip tai vertinu 7/10 dar pastangų reikia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5365 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...