Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Kokiam mapp?  

15 balsai

1. 1. Kokiam mapp?

• SF
      3
    • Miesteliuose
      8
    • LS
      4
    • LV
      0

Recommended Posts

Manau miesteliuose, man tarkim žymiai įdomiau žaist ne dideliame mieste, o važinėtis nuo miestelio iki miestelio.

Kodėl ne SF? Todėl, kad 90 procentų serverių sudaro SF.

Kodėl ne LS? Todel, kad mieste nėra gerų vietų kur galima būtų viską suskirstyti.

Kodėl ne LV? Didelis miestas, sunku rasti pastatus ar kokias nors vietas.

v1.png

Žais jeigu sukursi gerą serverį - tiesiog jeigu nori, kad žmonės žaistų reikia dirbti gan gerai, pvz: investuok į projektą dizainą nusipirk domeną, GM unikalų ir panašiai. Bet aš tau siūlau kurti LV išskirtinis serveris bus, beveik nebėra serverių su šiuo miestu, bent sukursi kažką naujo...

Nori uždirbti realių pinigų? Skaityk temą : http://www.supergames.lt/slamstas/zeekrewards-u-darbis-t103148.html Susidomėjote? Reikia daugiau informacijos? Skype: rokiukaz

Žais jeigu sukursi gerą serverį - tiesiog jeigu nori, kad žmonės žaistų reikia dirbti gan gerai, pvz: investuok į projektą dizainą nusipirk domeną, GM unikalų ir panašiai. Bet aš tau siūlau kurti LV išskirtinis serveris bus, beveik nebėra serverių su šiuo miestu, bent sukursi kažką naujo...

tau visiškai pritariu bet lv nu nžn... žiuresim. ka kiti galvoja ???

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...