Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4860 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 80
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

:o Vsio reik stengtis nekaltybe prarasit :)

Vėl durniška temą, va šiais metais, tai pzdc kai pešikau, galvoju vsio rimtai bus, kažkoks mokslo guzas išrado tai gali buti tiesa, laukiu, nieko, tai nuo 18 ar kiek iki 6 rytp :D Ir galvoju aj p* atsikelsiu ar ne. :D

2012 Teorija - Kažkoks grybas pasakė, visi patikėjo, visi dėl pinigu, kai kiti parduoda bustus, viska atiduoda, ir išeina į gatvęs laukti pasaulio pabaigos :) Nieko nebūna :D Ant ledo palikti. :)

Tai kad grybas kažkoks pasakė, visi patikėjo, o jei rimtai :D Tai manęs rojui lauke ar pragare:-P O tai pist - (pist ištiktukas) rimtai rojus ar pragaras yra :D Ir pasaulio pabaiga ateina, ir ten dar geriau būna :-P.

Gal man paskleist kad pas mane namuose dievas svečiavosi? Gėrem kava ir pasakė - VISKA ATIDUOKITE ERNESTUI :D [ MAN ]. Bus ar ne, a taip, ankščiau, ar vėliau, per tuos metus patyrsiu tada dar daug ko :D Ši penktadieni irgi patirsiu :D

Bijot mirt? - Nuo likimo nepabėgsi :D

Biški pagrybavau čia bet p*

Netikiu.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

:o Vsio reik stengtis nekaltybe prarasit :)

Vėl durniška temą, va šiais metais, tai *valgau snarglius* kai pešikau, galvoju vsio rimtai bus, kažkoks mokslo guzas išrado tai gali buti tiesa, laukiu, nieko, tai nuo 18 ar kiek iki 6 rytp :D Ir galvoju aj p* atsikelsiu ar ne. :D

2012 Teorija - Kažkoks grybas pasakė, visi patikėjo, visi dėl pinigu, kai kiti parduoda bustus, viska atiduoda, ir išeina į gatvęs laukti pasaulio pabaigos :) Nieko nebūna :D Ant ledo palikti. :)

Tai kad grybas kažkoks pasakė, visi patikėjo, o jei rimtai :D Tai manęs rojui lauke ar pragare:-P O tai pist - (pist ištiktukas) rimtai rojus ar pragaras yra :D Ir pasaulio pabaiga ateina, ir ten dar geriau būna :-P.

Gal man paskleist kad pas mane namuose dievas svečiavosi? Gėrem kava ir pasakė - VISKA ATIDUOKITE ERNESTUI :D [ MAN ]. Bus ar ne, a taip, ankščiau, ar vėliau, per tuos metus patyrsiu tada dar daug ko :D Ši penktadieni irgi patirsiu :D

Bijot mirt? - Nuo likimo nepabėgsi :D

Biški pagrybavau čia bet p*

Netikiu.

Tu čia ką nieko nesupratau ka parašei xDDD :song:

2586f5c2f4fc19f471218397fbc90082312.png

Viena dieną įsijungiu alfa.lt.

Parašyta : "Šiandiena 18:00 pasaulio pabaiga" prasidės apokalipsė ir 2% visos žemės žmonių paiims į dangų, o kiti liks skęsti pragare.

Reakcija buvo tokia - nuėjau į parduotuve nusipirkau popkornų ir saulegražų ir laukiau kol kaškoks mokslininkas liks padūhintas, išties laukiau filmo pradžios, bet nieko nebuvo. Galiausiai paskambino draugai ir nebturėjau kantrybės laukt.

Čia toks fail`as buvo.

Parduodu CS:GO skinus, raktus, CSGODouble taškus geromis kainomis! Susidomėjai? Parašyk į steam.

Viena dieną įsijungiu alfa.lt.

Parašyta : "Šiandiena 18:00 pasaulio pabaiga" prasidės apokalipsė ir 2% visos žemės žmonių paiims į dangų, o kiti liks skęsti pragare.

Reakcija buvo tokia - nuėjau į parduotuve nusipirkau popkornų ir saulegražų ir laukiau kol kaškoks mokslininkas liks padūhintas, išties laukiau filmo pradžios, bet nieko nebuvo. Galiausiai paskambino draugai ir nebturėjau kantrybės laukt.

Čia toks fail`as buvo.

prajuokino :funny::funny:

Bugs Bunny Money GIF by Looney Tunes

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4860 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...