Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5236 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

CS man asmeniškai geriau, nuotaikos negadina, ne taip kaip SA-MP, ateisi į servą, pradės DM'int...

Man tai sa-mp toks nelabai tik cs užknisa kai ateini į servą ir būna HeadShot!!!

Headshot man nebūna, nes public serveriuose nežaidžiu. Žaidžiu Zombie Plague aarba kartais War3FT, nes juose yra dėl ko stengtis.

v1.png

CS man asmeniškai geriau, nuotaikos negadina, ne taip kaip SA-MP, ateisi į servą, pradės DM'int...

Man tai sa-mp toks nelabai tik cs užknisa kai ateini į servą ir būna HeadShot!!!

Headshot man nebūna, nes public serveriuose nežaidžiu. Žaidžiu Zombie Plague aarba kartais War3FT, nes juose yra dėl ko stengtis.

Aš žaidžiu tik csdm zombie plague jb ir t.t tik nelošiu public

2586f5c2f4fc19f471218397fbc90082312.png

Manyciau geriau butu kurti cs serveri, ir lengviau ne tiek daug darbo, bei seis laikais nera beveik isskirtiniu serveriu, tad jai sukurtum isskirtini zmones iskart pradetu plusti. O SA-MP jie neitu nebent duotum xp, dyrika, gera darba, daug pinigus. Na ir tada jiem pasidaro nuobodu viska turint zaist. Ir dazniausias atvejis kad zaideju kaip ir nelieka. Bei sa-mp serveryje kad sukurtum tinkama nuotaika reikia nemazai zaideju. O cs uztektu 10-20 zaideju ir jau butu smagu zaisti.

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Manyciau geriau butu kurti cs serveri, ir lengviau ne tiek daug darbo, bei seis laikais nera beveik isskirtiniu serveriu, tad jai sukurtum isskirtini zmones iskart pradetu plusti. O SA-MP jie neitu nebent duotum xp, dyrika, gera darba, daug pinigus. Na ir tada jiem pasidaro nuobodu viska turint zaist. Ir dazniausias atvejis kad zaideju kaip ir nelieka. Bei sa-mp serveryje kad sukurtum tinkama nuotaika reikia nemazai zaideju. O cs uztektu 10-20 zaideju ir jau butu smagu zaisti.

Nu taip geraij čia pasakei ant sa-mp nes turėjau serverį į jį ateidavo žmonių ir prašydavo drk,lt,xp o ant cs tokių dalykų nebūną jei nori sukurtumėm normalu cs serverį skype hardmusic.

Pakviesk jai nori :)

2586f5c2f4fc19f471218397fbc90082312.png

Na jeigu jau nuspręsi kurti " Counter - Strike " projektą, tai nekurk tų serverių su modais t.y. public, csdm ir kt. Geriau sukurk ką nors unikalesnio, kaip yra www.nolife.lt. STEAM arenos su EAC'u. EAC gali gauti iš to pačio nolife.lt, arba speco eac'ą, nuėjęs į specas-cs kanalą, ir susisiekęs su LinkolN.

PARDUODU UNIKALIĄ " POKER " SISTEMĄ, PRITAIKYTĄ SA:MP ŽAIDIMUI

gta-samp-pardavimai/parduodu-unikali-poker-sistem-t108719.html

Svečias

Dėja, samp taip pat gali būti dėl pelno, bet reikia daug pastangų ir investicijų.

Man prie širdies, limpa SAMP, nes jį įdomiau žaisti, yra tikslas.

O CS, pasišaudai, ir viskas.

• Parašė po 4 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5236 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...