Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kaip susikurti svetaine (Pamoka) By:filterscripters Video

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5103 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias
Ne cia tema kuri... :hi:

Tu gal aklas? Pamokos yra mokintis.Aš idėjau pamoka kaip sukurti nemokama weba.

ziurek kokie skiltis GTA SA:MP » Pamokos/pagalba » Pamokos

o ne svetainiu vaikeli atsigauk pirma ir pirma hosta nusipirk ir kurk tada... nevykeli ir sako tu aklas man rodos tu pats aklas nes nezinau kur rasyti tema. cia gta samp pamokos o ne webu.

money gaat money komt money blijft nooit!

Svečias

o ne svetainiu vaikeli atsigauk pirma ir pirma hosta nusipirk ir kurk tada... nevykeli ir sako tu aklas man rodos tu pats aklas nes nezinau kur rasyti tema. cia gta samp pamokos o ne webu.

Žuorėk ka vaikeliu vadini gerai.

Žuorėk ka vaikeliu vadini gerai.

kad tu vaikas net nezinai kur kurti temas....

Pamoka yra vietoje kur ir turi buti, naujokai, kuriantys lievus samp servus atras pamoka ir susikurs weba, bent jau kaska ismoks ar pns, nu krc cia nieko blogo, kam nepatinka tj neziurekit ir nesirinkit postu, nevykeliai.

as kaskada kuriau weba per http://www.ucoz.com ten nemokamas ir dizaina nuoda pasirinkt ir forumas ir visa kita yra.

tai jeigu cia visi pradedu kurti kur tik eina temas tai kas cia isvis darytusi galvok su galva o ne su anuo galu.

Pamoka yra vietoje kur ir turi buti, naujokai, kuriantys lievus samp servus atras pamoka ir susikurs weba, bent jau kaska ismoks ar pns, nu krc cia nieko blogo, kam nepatinka tj neziurekit ir nesirinkit postu, nevykeliai.

as kaskada kuriau weba per http://www.ucoz.com ten nemokamas ir dizaina nuoda pasirinkt ir forumas ir visa kita yra.

http://www.ucoz.comsitas tai geras dq +2rep

PIRMASIS TIKSLAS

1.50 pranešimų |Yra|

2.+5 r3p |Nėra|

3.100 FLT|Yra|

128618ff1f744f729a936809eec76ee1472.jpg

Svečias

MacTavish* Pats dabar renki postus vaikeli....

• Parašė po 7 mėnesių...

O mes tai, PirmaSvetaine.lt radome daugybę dizainų, nes jie visi labai patrauklūs, taip pat patogi užsakymo forma, kurios visi atsakymai buvo išnagrinėti ir į juos atsižvelgta, kuriant svetainę. Taip pat turėjome galimybę apžiūrėti jau sukurtus pavyzdžius. Nepriekaištinga i atliktas darbas, įsiklausė į mūsų norus ir patarė. Gavome daugiau nei tikėjomės. Galime drąsiai rekomenduoti draugams, pažįstamiems ir visiems aplinkiniams, kuriems reikia kokybiško darbo ir šaunios komandos, kuriant e-svetainę. Apsilankykite PirmaSvetaine.lt:)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5103 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...