Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

people-string.jpg

Peoplestring - ganėtinai žymus tinklapis iš kurio galima uždirbti žaidžiant loterijos žaidimus. Žaidimų yra viso labo tik 3, viena galite žaisti kas dienas, kita kas 4h, kita kas 30min. Pagrindinė esmė rinkti PTC, juos keisti į dolerius ir tada juos išsigrininti į banko saskaita (pasakojo žmogus, jog pasiemė į SWEDBANK saskaita.).

Taigi noriu jums pasiūlyti dalyvauti šiame projekte, už tai aš jums mokėsiu nejaugi gali būti geriau aš jums moku FLT ir jus gaunate ta patį ką ir aš? tai puiki proga, tiems kuriems trūksta forumo litų.

Registracijas nuoroda.

Jeigu ko nors nesuprantate ar norite paklausti papildomai, klauskite šioje temoje.

Prisiregistravus rašykite šioje temoje.

Moku daug, todėl darbas bus naudingas abiejoms pusems!

Parduodu CS:GO skinus, raktus, CSGODouble taškus geromis kainomis! Susidomėjai? Parašyk į steam.

Tai nejaugi niekas nenori užsiimti šiuo darbu, taigi čia galima sakyti nemokami forumo litai.. Jeigu į diena sugaišite vos 2 minutes, o gausite atlygį + FLT.

Taipogi, jeigu nenorite dirbti šio dalyko, tada galite man siūsti į PM įdomius failus, kuriuos žmones siūstuosi, už tai galiu sumokėti net iki 500FLT.

Parduodu CS:GO skinus, raktus, CSGODouble taškus geromis kainomis! Susidomėjai? Parašyk į steam.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...