Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki vis, noriu pristatyti viena Bux'ą , Per kuri reikia rinkti pinigus ir pato perversti į - AlertPay/PayPal sąskaitas. Informaciją apie jį.

√ uždarbis iki € 0.01 už paspaudimą

√ uždarbis iki € 0.01 už tai kai per jusu REF užsiregistruoją.

√ 1.50 € minimalus išmokėjimas (visiems nariams)

√ Momentiniai mokėjimo į AlertPay

√ 3 METŲ PRENUMERATA

√ Ne reikia investuoti

Va šiokia tokią informaciją apie ši bux'a..

Norint užsiregistuorti - Spauskite ant šio banerio :

banner1.gif

Nori pradėt dirbtį internete?

Nebeda! Užsiregistruok www.netjob.ipp.lt puslapyje, užsiregistraves kairei pusėj bus skiltys " Pamokos" Ir bus pasirinkti, - Kaip susikurti Paypal sąskaitą ir Kaip susikurti AlertPay sąskaita.

Ir pato kai susikursyte savo sąskaitą, Pamokos skiltyje paspauskite, Nuo ko pradeti.

Na tai sėkmes dirbant bux'uose, ir per internetą. :)

Beją, išties siulau dirbti šiam bux'e, yra daug bux'u , per 70% Scam.. (Neišmoka tavo pinigu..) Šis bux'as tikrai netoks, Iš jo mano draugas, ir aš esame gave po 3-6 išmokas..

Tai registruokites per bannerį. :) Taip padesite ir man, nors jums nuo to nebus nei blogiau nei blogiau padesit tik man... nes daly jusu išmoku man duos ( iš jusu nepajims)

Laukyte dar daugiau bux'ų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...