Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5398 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Gal galetumet kas nors padet pas mane yra linux vps ir neveikia gamemenu pluginas :/ , tiesiog kai ieina i serveri ir perjungia cs buna arba dinges gui arba nepasikeitias,Gal kas gali duoti savo plugina bu manieji neveikia,Ir be to as ziurejau ar veikia tas pluginas per amx_plugins rase running.

Svečias

Tai padekit kad nesupisciau menu nes kolkas tai visi kurie prisijungia tai gauna tuscia gui menu.Ir be to aciu uz svetinguma jus man labai padejot,o kai as dariau visiem pluginus for free tai patiko ane?

Svečias
ne tu ten darei,tiesiog perasei koda ir tiek ..

Tai jei as parasiau koda tai ka dar reikia padaryt kad pluginas butu mano? Cia tas pats kas sukurt koki isradima sau, ir kad ji galeciau naudot nuait sumoket pinigus kokiai nors parduotuviai ir pasimt savo isradima :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5398 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...