Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi patalpinu savo senus su Mantce kurtus gamemode ir nedabaigtus, mažai jie da kurti bet nieko tokio...

Paskaityk

Pastebėjau dauguma perėjo ant RPG gamemode kurimu, jei ruošies kurti gamemode RPG tai jums puiki progą, pasiimti visus arba viena gamemode ir ji pabaigti sukurti, ko aš iki šiol net nebandžiau daryti, sukurčiau tikrai, bet laiko reikia, tai kad jei ruošies kurti gali pasiinaudoti šiais gamemode.

GameMode 1

GameMode užimą vos 893 eilutęs, kas jame gero? Prisijungimo/Reg sistemą padarytą. AdminLeveliai padarytą, spawn vieta +, + keli map darbai, regitros mašinos 3d tekstai +. Callbac'kai

Gamemode 1 [Edit]

Padarytą - Registracija/Prisijungimas, Regitros mašinos + 3d tekstai. Calback'ai.

Vip/Admin leveliai [Kelios komandos jau padarytos+Savininko sistemą ir dar kažko yra įdėta.

1 - http://www.failai.lt/k4oobti580ka/[email protected]

1 [Edit] - http://www.failai.lt/2yt3hu4xl38k/SA-LIFE.rar.htm

Nelaukiu O.T :)

Sekmės baiginat kuriant.

Jei pamatysit kur Ernestas_Switch [Ten aš Divito, gal pamiršau pakeist]

Pasikeite kreditus, šio skripto autorimiu netapsit.

:D D D D
ir kodel cia jiems reikia duoti +REP Nesamone *Myliu SuperGames.lt* kas kokia

Kritikuoti lengva... Nu pats įdėk Gm, kurį paeditinai. Nu tai ką ? Jau be žodžių ? :D

Aš needitinau, o kurėm su mantce, dariukas ar aš prašau +REP'U? Jei norėčiau gauti ju, tai dar čia ne tokiu gamemdoe įdėčiau, ir tikrai susirinkčiau daug :) Nesigiriu tik pasakau kažkokiam nesuprateliui.

ir kodel cia jiems reikia duoti +REP Nesamone *Myliu SuperGames.lt* kas kokia

Kritikuoti lengva... Nu pats įdėk Gm, kurį paeditinai. Nu tai ką ? Jau be žodžių ? :D

Aš needitinau, o kurėm su mantce, dariukas ar aš prašau +REP'U? Jei norėčiau gauti ju, tai dar čia ne tokiu gamemdoe įdėčiau, ir tikrai susirinkčiau daug :) Nesigiriu tik pasakau kažkokiam nesuprateliui.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...