Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4982 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Parduodu žaidimus:

Parduodami žaidimų raktai. Jūs atsiunčiate man pinigus į mano sąskaitą per El. bankininkystę aš jums atsiunčiu skype ar el. paštu žaidimo kodą, kurį suvedę į Steam ar origin parduotuvę galėsite parsisiųsti digital žaidimo kopiją ir mėgautis originalaus žaidimo privilegijomis.

Maža kaina palyginus su kitais pardavinėtojais. Pvz Originalu Mano nuoroda

Patikima. /t193133/parduodami-zaidimu-raktai/

Jei norite įsigyti kontaktai:

][email protected]

Atsiskaitymas bet kokiu Lietuvos banku

Parduodami žaidimai Steam:

Turėsiu COD MW3. Kaina bus ~60Lt. Taip apt ruiu ir kitų žaidimųtiesiog susisiekite.

Call-of-Duty-Black-Ops.jpg

Call Of Duty: Black Ops (RU versija)

Viskas pilnai veikia. Tereikia suvesti kodą į Steam ir žaidimą parsisiųsite automatiškai. Galima pasidaryti ir anglų kalbą.

Kaina 55Lt

red-orchestra-2-heroes-of-stalingrad-1_600x377.jpg

Red Orchestra 2: Heroes Stalingrad (EN versija)

Viskas pilnai veikia. Tereikia suvesti kodą į Steam ir žaidimą parsisiųsite automatiškai.

Kaina 50Lt

Man-w-Blindfold-Landscape.jpg

Homefront (EN/RU versija)

Viskas pilnai veikia. Tereikia suvesti kodą į Steam ir žaidimą parsisiųsite automatiškai.

Kaina 50Lt

FEAR_3.jpg

FEAR 3 (EN/RU versija)

Kaina 50Lt

civilization-v-pc-game-2010.jpg

Civilization V (RU versija)

Kaina 40Lt

Parduodami žaidimai EA Store/origin:

battlefield-3-screenshot.jpg

BATTLEFIELD 3 (EN versija)

Viskas pilnai veikia. Tereikia suvesti kodą į EA store/origin ir žaidimą parsisiųsite automatiškai. Parsisiųsti žaidimą leis tik jo išleidimo dieną 2011 10 25d

Kaina 55Lt

BadCompany2BetaPreview.jpg

9a029d9193a8e9259e43c1b5fdeb30c6.jpg

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 (EN versija)

Viskas pilnai veikia. Tereikia suvesti kodą į EA store/origin ir žaidimą parsisiųsite automatiškai.

Kaina 40Lt

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2: Vietnam (EN versija)(papildymas Bad company 2)

Viskas pilnai veikia. Tereikia suvesti kodą į EA store/origin ir žaidimą parsisiųsite automatiškai. Reikia turėti Bad company 2.

Kaina 40Lt

fifa-12-uk-cover-rooney-wilshere1.jpg

FIFA 12 (EN versija)

Viskas pilnai veikia. Tereikia suvesti kodą į EA store/origin ir žaidimą parsisiųsite automatiškai.

Kaina 60Lt

Crysis.jpg

Crysis 2 (EN versija)

Kaina 50Lt

Jei norite įsigyti kontaktai:

[email protected]

Atsiskaitymas bet kokiu Lietuvos banku

-- Papildyta --

bump

banner-468x60.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4982 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...