Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi,sveiki,labai norėčiau kad kasnors patartu.Pradėjau kurti nauja GM,padariau mašinu turgu ir t.t,idėjau mašinos variklio ir žibintų valdima(on/off).Nustačiau kai mašina atsispawniną variklis užgesintas - taip ir yra.Bet jeigu idėsių į mašina pirma karta jinai pati užsives o poto valdymas veiks kaip esu suplanaves.Okai pavizdžiui ivažioju į tuneli šviesos užsidega pačios - kai išvažioju užgesta.Mano klausimas toks - kaip ištrinti automatini šviesu ir variklio ijungima?

tuščia GM(0,3c) atsiunčiau iš http://www.sa-mp.com/download.php

Lauksiu atsakymo,tikiosi gerai paaiškinau ir nereikės to daryti dar karta.

Jeigu reikia patarimo su scriptais,klauskit jei žinot ko jums reikia.

Esu geras žmogus - patarsiu,bet nieko niekam nekursiu.

P.S. Už pinigus galma viska.

Geriausias draugas: http://wiki.sa-mp.com/

82a1aa7e6232ebfa4af1315633be1d23759.JPG

po OnVehicleSpawn dek:

new engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective;

GetVehicleParamsEx(vehicleid, engine, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective);

SetVehicleParamsEx(vehicleid, false, lights, false, doors, bonnet, boot, objective);

Cia isjunks varikli kai masina spawnins

O automatini sviesu issijungima tai neimanoma, nes cia idiegta i pati San Andreas zaidima.

Negailek +REP :)

Mano darbai

FS rinkinukas

LRG.lt

!LMG.LT!

Viska ka parašei jau žinau,ir tai esu padares(nesu gi doks durnas*).Beje rašiau gi: Jeigu tuos scriptus irašau i GRP GM šviesas galma net diena junkti o variklis neužsiveda pats.Na gerai pravažiavom o kaip dėl stuntu už kurios lt eina žaidėjui(kai pašoki su mašina/moto serverije parodo kiek laipsniu apsisukai kokio aukščio skridai ir duoda už tai LT).Nori pasakiti kad ir tai neimanoma nuimti?Kaip tada GRP gamemodose viskas nuimta?Man reikia sužinoti tik kur tai viskas užrašyta aš ištrinčiau...

Visi girė kokia cool svetainė supergames.lt o čia neimanuma sulaukt pagalbos ar patarimo o jei atsako tai neperkaite klausimo ir pataria padariti tai ka as jau padariau ir detaliai paaiškinau klausime...

Negi nėra rimto scripterio?O dėl +R3p nesijaudinkit,jeigu patarimas geras ir tai suveiks tikrai gausi.

Jeigu reikia patarimo su scriptais,klauskit jei žinot ko jums reikia.

Esu geras žmogus - patarsiu,bet nieko niekam nekursiu.

P.S. Už pinigus galma viska.

Geriausias draugas: http://wiki.sa-mp.com/

82a1aa7e6232ebfa4af1315633be1d23759.JPG

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...