Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi kadangi esu naujokas norėčiau turėti avatarą, bet nelabai moku juos kūrti tai manau Jūs GFX'eriai galėtumėte man šiuo klausimų padėti. Taigi kiek žinau reikia anketos.

1. Dydis: 130x160

2. Tekstas: Matt.[su tašku]

3. Animacija: off.

4. Tema: Abstract.

5. norėčiau nemokamo darbelio :)

Taigi laukiu jūsų darbų.

Dėkui kas bandys :)

468x60.png

350x20.png

O kokia tau nauda gauti is GFX darbu FLT? kokia tau nauda ju turet apsisepusiam iki ausu[FLT], kokia tau nauda buti ne geravaliskam, nejaugi tu darai gfx shop ne del zmoniu, o del FLT.? FLT cia tik kaip simboliskas atsidekojimas uz darba ir pastangas, uz geravaliska nora padeti. Jai nenori ir buk sikstus toliau , kiekvinam teise rinktis.

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

Paprašiau tik vieno darbo, nereikia man kokio įmantraus ar dar kokio tiesiog noriu paprasto avataro, kad gražiau atrodyčiau. Jeigu nenorit nedarykit to darbo, čia tiesa sakant jūsų pasirinkimas. ;p Na, bet gal atsirastų žmonių kurie padarytų darba už reputacijos tašką? Tiesa dabar norėčiau ne bet kokio š, o gražaus darbo ;p

Rukia - visai nieko darbai tik pagal mane tekstas netinka ;]

468x60.png

350x20.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5411 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...