Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 76
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Hehehe,reputacija krito juodai : )

Krito ji tik nuo žmonių panašių į tave, o prieš tokius man jos nereikia. Kas normalūs - supranta.

Hehehe, master'is prabilo kuris nieko nemoko, kai siūliau kurti projekta nes tingejau mokintis skriptinti, ka pasakei? "Jamam koki grp ir editinam, grp4 permažai sistemu editint" todėl nieko ir neišejo :DD

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Krito ji tik nuo žmonių panašių į tave, o prieš tokius man jos nereikia. Kas normalūs - supranta.

Hehehe, master'is prabilo kuris nieko nemoko, kai siūliau kurti projekta nes tingejau mokintis skriptinti, ka pasakei? "Jamam koki grp ir editinam, grp4 permažai sistemu editint" todėl nieko ir neišejo :DD

:DDD... Aš apakęs šitais tavo žodžiais... Aš tau sakiau editink kokį grp, nes iš pradžių nesukursi unikalaus nuo 0... Be to kur gi tavo tas projektas su niekam nematytom sistemom ir geriausiais serveriais? :D

-- Papildyta --

Gerai gana bereikšmius postus rinkti, eikit į AŽ rinktis asmeninių žinučių postus. :D. Rakinu temą, nes du ,,geriausi draugai" nesusikalba. :D

O dėl tavęs nusipiešk per photoshop Goką atsispausdink, pasikabink ant pc ekrano ir pabandyk pakovot.

j

:DDD... Aš apakęs šitais tavo žodžiais... Aš tau sakiau editink kokį grp, nes iš pradžių nesukursi unikalaus nuo 0... Be to kur gi tavo tas projektas su niekam nematytom sistemom ir geriausiais serveriais? :D

-- Papildyta --

Gerai gana bereikšmius postus rinkti, eikit į AŽ rinktis asmeninių žinučių postus. :D. Rakinu temą, nes du ,,geriausi draugai" nesusikalba. :D

O dėl tavęs nusipiešk per photoshop Goką atsispausdink, pasikabink ant pc ekrano ir pabandyk pakovot.

Bandė, patiko, siūlo kitiem.

Cool story bro.

alch0bake, tu ,,vyre" kuris nieko nemoka, tu esi tikras ,,asilas". Ir be to pasigydyk savo galvą (atmintį), kad nepamirštum ką sakei, sakei neberašysiu į šią temą. Ir be to, pats gali eiti užsikabinti savo nuotrauką ant sienos ir žiūrėti koks tu esi nevykėlis.

Nerakinau temos, nes norėjau pažėti ką parašys ,,didysis ponas" alch0bako.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...