Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5405 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Norėčiau pranešti, kad nepirktumeti šito šūdino HOSTO.

Litus leisit i "Cenzūra".

Mano serveris buvo "Nulaustas" o istikruju jis valdomas is kito FTP.

Hosto savininkas mane uzblokavo Skypeje.

Raso, kad tipo pac kaltas, kad daviau FTP pasw.

KAS PLATINS PO KITUS FORUMUS GAUS PO 25 FLT DQ

NEPAMIRŠKIT ĮMESTI LINKO :)

asd1.gif

:D:D 10000% mano samphost acc nera nuhakintas.

Jei būtu seniausiai būčiau atstates viska i vieta galū gale pasikeites PASWA..

Viskas valdoma iš kito FTP ...

Šitos serverio info neimanoma pakeisti:

HostName: .: Ranked.LT :.

Address: 79.98.31.25:7777

Players: 0 / 50

Ping: 8

Mode: Unknown

Map: San Andreas

IR KAS TAS RANKED *Myliu SuperGames.lt*????

asd1.gif

Kas tas Ranked.lt cs servas :DDDDDDDDDDD

Tai jeigu buvo užėję į tą svetainę tai gal žino ? ..

ŠŪDAS TAS HOSTAS. Su B0meriu turėjom SAMP servą, tai krč darbo laikas - 17:00 iki 20:00 man atrodo. O atrašo tai xuj znajuš. Nei parašysi nei ką. O jei ir atrašo tai neturiu laiko, atsiprašau, parašyk kitą dieną ir panašiai. Lagai būdavo ir t.t

Nepirkit, grabas ne hostas.

❤️

• Parašė po 2 savaičių...

Sveiki,

truputi parašysiu apie cenzūra:

Cenzūra (lot. censura < censeo – vertinu) – spaudos ir kitų visuomenės informavimo priemonių leidybos ir jų platinimo kontrolė, įvertinimas, pakeitimas arba atmetimas pagal tam tikras ideologines dogmas ir nuostatas.

Cenzūra skirstoma pagal kontrolės būdą ir pagal kontroliuojančio organo priklausomybę. Pagal pirmąjį požymį ji gali būti išankstinė (prevencinė), taikoma dar neišspausdintiems leidiniams, ir paskesnioji (represinė) – bausmės už išspausdintus darbus. Pagal antrąjį požymį skiriama valstybinė (bendroji, karinė) bei bažnytinė cenzūra.

Cenzūra būdinga totalitariniams režimams, siekiantiems kontroliuoti informaciją, patenkančią piliečiams per masinio informavimo priemones. Cenzūrą Tarybų Sąjungoje atliko ištikimi režimui, apmokyti, surišti su saugumu asmenys, kurie tikrino tekstų atitikimą ideologinėms komunistinėms dogmoms bei nuostatoms. Įstaiga, atlikdavusi knygų leidybos kontrolę komunistinėje Lietuvoje, vadinosi Glavlitas.

Toliau. Hostas nuhakintas tikrai nebuvo, ką ten prisidirbo tai tik jis tai žino, blokuoti kas taves neblokuos, jei chatas vieni keiksmažodžiai kaip: "*Myliu SuperGames.lt*, *Myliu SuperGames.lt*, dx t.t.", tai ir blokavau (negyvai atsibodo), pasakiau (išvertus: apsiraminsi susisieksi per kita skype ir pakalbėsim kaip žmones). Bet jam iki smegenų tai nedaėjo, tai sukure beviltiška tema kaip ši. Beto kas ten raše tipo susikures vaikas tinklapį, ir pardavinėja paslaugas nusipirkes vps iš pns,lt ,tai galiu pasakyti, vaikas tik tu, turiu darba nuo 7h iki 17h, esu užsiėmes ne kaip TU, mano paslaugos jau gyvuoja apie 2metus gal ir su viršum. Ir esu užsitikrines tarp normaliu klientu gera vardą, tad prašyčiau čia nesamoniu neplatinti, o jei platinat, tai bent išsiaiškinkit viską kaip žmonės.

P.S. cituoju "KAS PLATINS PO KITUS FORUMUS GAUS PO 25 FLT DQ

NEPAMIRŠKIT ĮMESTI LINKO" . Tai kuris protingas žmogus lieptu platinti betkuriam, kuris net neįsivaizduoja ir nėra išbandes platinti linka kur pats prisidirbes nesamoniu, ir jei būtu tikrai norėjas tai būtu susisiekes ir viska žmoniškai išsiaiškines be rusišku žodeliu. :) Tam kartui tiek, www.samphost.lt administracija. Jei kam kokų problemu dar kyla, visada rašykit į skype, ir jokių rusišku žodeliu, nes be perspėjimo block galit gauti, parašot bėda, laukiat kada busiu prie pc ir atrašysiu ir padėsiu kiek įmanoma bus.

Ilgai neaiškines pasakysiu, kad man buvo neimanoma pakeisti serverio pavadinimo bei vėl ijungti serveri. per mano valdymo skyda Ftp r dar ka to nebutu padares nei Eko nei dlc nei dominus nei frisky nei nei nei nei galiu vardinti ir vardinti. Tai galėjo padaryti tik hosto savininkas.

Jis man pradėjo aiškinti, kad aš kaškam daviau slaptažodžius sakiau, kad ne jis vistiek savo. Net nesiimė kitų rimtesnių veiksmų...

asd1.gif

Sveiki,

Cenzūra (lot. censura < censeo – vertinu) – spaudos ir kitų visuomenės informavimo priemonių leidybos ir jų platinimo kontrolė, įvertinimas, pakeitimas arba atmetimas pagal tam tikras ideologines dogmas ir nuostatas.

Cenzūra skirstoma pagal kontrolės būdą ir pagal kontroliuojančio organo priklausomybę. Pagal pirmąjį požymį ji gali būti išankstinė (prevencinė), taikoma dar neišspausdintiems leidiniams, ir paskesnioji (represinė) – bausmės už išspausdintus darbus. Pagal antrąjį požymį skiriama valstybinė (bendroji, karinė) bei bažnytinė cenzūra.

Cenzūra būdinga totalitariniams režimams, siekiantiems kontroliuoti informaciją, patenkančią piliečiams per masinio informavimo priemones. Cenzūrą Tarybų Sąjungoje atliko ištikimi režimui, apmokyti, surišti su saugumu asmenys, kurie tikrino tekstų atitikimą ideologinėms komunistinėms dogmoms bei nuostatoms. Įstaiga, atlikdavusi knygų leidybos kontrolę komunistinėje Lietuvoje, vadinosi Glavlitas.

Toliau. Hostas nuhakintas tikrai nebuvo, ką ten prisidirbo tai tik jis tai žino, blokuoti kas taves neblokuos, jei chatas vieni keiksmažodžiai kaip: "*Myliu SuperGames.lt*, *Myliu SuperGames.lt*, dx t.t.", tai ir blokavau (negyvai atsibodo), pasakiau (išvertus: apsiraminsi susisieksi per kita skype ir pakalbėsim kaip žmones). Bet jam iki smegenų tai nedaėjo, tai sukure beviltiška tema kaip ši. Beto kas ten raše tipo susikures vaikas tinklapį, ir pardavinėja paslaugas nusipirkes vps iš pns,lt ,tai galiu pasakyti, vaikas tik tu, turiu darba nuo 7h iki 17h, esu užsiėmes ne kaip TU, mano paslaugos jau gyvuoja apie 2metus gal ir su viršum. Ir esu užsitikrines tarp normaliu klientu gera vardą, tad prašyčiau čia nesamoniu neplatinti, o jei platinat, tai bent išsiaiškinkit viską kaip žmonės.

NEPAMIRŠKIT ĮMESTI LINKO" . Tai kuris protingas žmogus lieptu platinti betkuriam, kuris net neįsivaizduoja ir nėra išbandes platinti linka kur pats prisidirbes nesamoniu, ir jei būtu tikrai norėjas tai būtu susisiekes ir viska žmoniškai išsiaiškines be rusišku žodeliu. :) Tam kartui tiek, http://www.samphost.lt administracija. Jei kam kokų problemu dar kyla, visada rašykit į skype, ir jokių rusišku žodeliu, nes be perspėjimo block galit gauti, parašot bėda, laukiat kada busiu prie pc ir atrašysiu ir padėsiu kiek įmanoma bus.

kad tu isvis grybas esi,nemoki normalei zmonem padeti,kada galesiu tada padesiu isvis visada turi buti,jmj sako vaikai tave te vaikai pagave sulauzitu kai oboli ir dar naloga nestum,vaikeli idomu kiek tau paciam metu yra,ir teisyngai daro kad kurie tokies temas,del teisybes visi pyksta,tai kad negrybauk tu cia,vaikeli....

money gaat money komt money blijft nooit!

Nesupratau apie ką čia kalbi, tai tu man turėjai parašyti, paklausti žmoniškai kur problema, kas yra, ne keiktis kaip koks laukinis. Beto jug parašes buvau, "APSIRAMINSI" susisiek per kita skype, tai kas ta utrukdo susisiekti? :/ Visdėlto nesupras taves niekas manau. :)

-- Papildyta --

Sveiki,

NEPAMIRŠKIT ĮMESTI LINKO" . Tai kuris protingas žmogus lieptu platinti betkuriam, kuris net neįsivaizduoja ir nėra išbandes platinti linka kur pats prisidirbes nesamoniu, ir jei būtu tikrai norėjas tai būtu susisiekes ir viska žmoniškai išsiaiškines be rusišku žodeliu. :) Tam kartui tiek, http://www.samphost.lt administracija. Jei kam kokų problemu dar kyla, visada rašykit į skype, ir jokių rusišku žodeliu, nes be perspėjimo block galit gauti, parašot bėda, laukiat kada busiu prie pc ir atrašysiu ir padėsiu kiek įmanoma bus.

kad tu isvis grybas esi,nemoki normalei zmonem padeti,kada galesiu tada padesiu isvis visada turi buti,jmj sako vaikai tave te vaikai pagave sulauzitu kai oboli ir dar naloga nestum,vaikeli idomu kiek tau paciam metu yra,ir teisyngai daro kad kurie tokies temas,del teisybes visi pyksta,tai kad negrybauk tu cia,vaikeli....

Tokių mandruoliu pilnas gatves, tu gal pirma pagalvok, kad paskui prie duru niekas nelauktu. :] O jau kai lauks bus pervėlu atsiprašinėt, už tokius obuolius dar ne tiek tu neštum savo tus nalogus, bet da rir su akiniais gautum vaikščios, plius kepure, ar net ligoninei pagulėti. Visi tokie kaip tu mandrus per interneta.. Su tavim kalba baikta, adminsitracija išvisa tokias kalbas turėtu drausti. :)

P.S. "kada galesiu tada padesiu isvis visada turi buti," - atsipeikėk iš sapnų, jei laida riteris ir esi, tai nereiškia kad visi tokie, antra, kiti ir darbus turi, ne namuose sėdi kaip tu, trečia, su trenktais niekas nesikalba, todėl tu pirma apmastyk savo poelgius :), ir galiausiai viskas yra automatizuota, yra pagrindines pamokos, kurių pagalba viska galima pačiam pasidaryti, taip pat yra ir dažniausiai užduodamų klausimų sąrašas(D.U.K), tai mokslo guze, ko jomis negali naudotis?..

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...