Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi supergames.lt lankytojai taigi pamaniau, kad reikia sukurt koki nors samp serveri. Nesakau kad as esu profas, viska moku ir serveris bus tobulas, bet moku mapint ir scriptint. Taigi ieskau kas man galetu padet serverio kurime seip tai man reiketu dar 1 scripterio, bet nebutina, o reiketu veberio ir remejo. Aisku labiausiai reikia remejo :) nes koks serveris bus be hostingo?? Aisku jei neatsiras remejo reikes paciam pirkt hosta , bet nemanau kad cia jau bus ziauri problema. Jei atsirastu veberis butu gerai, nes koks serveris be gero vebo? Aisku veberis turi moket HTML arba php kurt vebus, nes turet koki nemokama veba pavizdziui koki webs.com arba ucoz.com nesinori. Veberis ir remejas gautu serveryje admin, xp,lt ir dyrika, kaip sakant visas serverio priviliegijas. Asiku jei po kazkiek laiko butu dar pelnas tai pasidalintyme pelnu, aisku man pelno nereiketu pelna paimtu remejas ie veberis nes as kuriu serveri tik del to kas neturiu ka veikti ir jokio pelno man nereikia . Veberis ir Remejas dar gautu pagr admin visus FTP duomenis . Serverio mapas butu toks koki jus pasiulyte manau kad butu gerai sukurt koki LOs Santos arba Las Venturas, nes ju yra mazoka o San Fierro yra daug. Taigi kas noretu kurt samp projekta, galetu paremt arba sukurt veba rasykit cia apacioje arba i skype waldek1253

Lauksiu :)

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...