Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Klausimas - Atsakymas - Atlygis Klausimai Su Skriptinimu

1. pakeisti visus VEB istrinti ? pvz prisijungi ismeta veba, jungiesi ismeta veba, parasai koke komanda ismeta vebam (DETALIAI NNT KUR KAIP KADA) (30FLT) +

2. kaip ištaisyti buga Tai MotoFanu Darbas Ten Kai Ilipi I Masina Raso Tik Darbuotojams Bet Yra Kitoj Vietoj Irgi To Darbo Masinos Ten Jau AutoFanu Bet Tas Pats Darbas... (50FLT) +REP +

3. http://www.supergames.lt/gta-samp-filterscripts/engine-sistema-su-mygtukais-2-4-6-8-t55097.html kaip ji ideti i serva savo ? (DETALIAI) 35FLT +rep.

4.Pvx as sumapinu per MTA:sa kanors ir i serva noriu idet kaip man taip padaryti ? DETALIAI 40FLT +REP. -

5. kaip idet i serva http://www.supergames.lt/gta-samp-filterscripts/tazeris-t47944.htmlDETALIAI !!!. 25FLT +rep.

BUS PILDOMA.

Jei prie klausimo uždėtas - reiškes man nebereik atsakymo jei + reik :).

Siaip pats nelabai patyres, tai galeciau tik i 3 klausima (ar kuris ten, bet su variklui kur yra) atsakyt.

Parsisiusk ta faila, tada ji isikelk i savo filterscripts aplanką, tada ieik i server.cfg ir 8 eilutėj bus parašyta filterscripts ir ten darašyk to failo pavadinimą (failo pavadinimas negali būti toks: martis armany (čia tik pvz), gali būti tik toks: martisarmany (be tarpo)) kurį įsikėliai prieš, tai į filterscripts aplanką, tada išjunk server.cfg (išsaugok) ir tada išjunk ir įjunk samp-server.exe tada gali eiti į savo servą ir išmėginti :) (tai negali būti tikslu, nes pats esu naujokas ir tik manau, kad taip turėtų būti, bet pabandyti verta :) )

-- Papildyta --

O dėl 4 klausimo taip šitaip:

Kaip sumappini per MTA:SA tada eik į http://gtamap.delux-host.com/converter/ tada ten kur bus mygtukas browse (pas mane yra Choose file) paspausk ant jo ir susirask MTA San Andreas --> server --> mods --> deathmatch --> resources --> ir pasirink ta sumappint'a script'a, įeik į to scripto aplanka ir pasirink tą kuris bus kaip notepad, tada virš 3 orandžinių rodyklių yra laukelis ir jame parašyta: IPL fail format, tada jį pakeisk į: PAWN code for GTA:SA (3 eilutėj) ir palauk kol po rodyklėmis atsiras eilutės su pradzia: CreateObject.... Tada viską nukopini ir įeini ten kur yra viskas su tavo servu (kur tu įsikėliai servo aplanką) įeini į pawno aplanką, ir įsijungi pawno.exe tada viršuj paspausk new ir tada 37 eilutėj (bent jau pas mane 37) yra parašyta AddPlayerClass.... ir po juo (nepraleidęs eilutės) rašai // drift (cia tik pvz, vietoj drift rasyk ka nori) ir po // *** įkelk, tai ką nusikopinai converter'yje, tada padaryk, kad tos eilitės kurias įkėliai būtų lygiai su AddPlayerClass..., ir viršuj elementų juostoj kur yra new, open .... susirask compile, paspausk ir įsikelk į gamemods tada gali išjungt pawno.exe, įeik į gamemods, nusikopink tus failus kuriuos įkėliai (mano atveju drift (nusikopink abu failus) įkelk juos į filterscripts, įeik į server.cfg ir 8 eilutėj bus filterscripts (mano atvaju aš darašyčiau drfit), išjungi samp-server.exe tada vėl įsijungi ir tavo script'as įkeltas :)

-- Papildyta --

nors 4 nebereikai, bet vistiek paaiškinau :) Gal tai labiau padės :DD

Paspauskit jei negaila: http://www.leagueskins.me/?r=NzguNjEuMzEuNjg=, Jums tai nieko nekainuos.

Pataisau: Ieik į gamemode aplanka, susirask GPR.pwn, atsidaryk, spausk Ctrl+F ir daryk toliau ka jis sake... Bet kai pakeisi, paspausk virsuj kur yra new, open, tai paspausk ziuronus su rodykle i desine, tada vel pakeisi ir spaudinek ziuronus kol neberodys vis kitos eilutes.

-- Papildyta --

Padejau? Nepagailek +rep :D

Paspauskit jei negaila: http://www.leagueskins.me/?r=NzguNjEuMzEuNjg=, Jums tai nieko nekainuos.

4.ATSAKYMAS nueik i savo mta folderi tada server>resources>deatmach>tavo darbas>ten pasim atsidaryk notepad faila ir is ten viska iskopijuok.

dabar eik i convertffs.com ir ten suconvetrink tada viska nukopijuok ir eik i gm failus eik i tavogm failai>gamemodes>data>init.txt o jei nebus tada ieskok gm spausk ctrl+f ir suvesk createobject ir kai suras dadek tada spausk f5 ir suompilink.

dabar man +rep ir 40flt.

banner9.gif

Paspausk ir užsidirbk.

:)

4.ATSAKYMAS nueik i savo mta folderi tada server>resources>deatmach>tavo darbas>ten pasim atsidaryk notepad faila ir is ten viska iskopijuok.

dabar eik i convertffs.com ir ten suconvetrink tada viska nukopijuok ir eik i gm failus eik i tavogm failai>gamemodes>data>init.txt o jei nebus tada ieskok gm spausk ctrl+f ir suvesk createobject ir kai suras dadek tada spausk f5 ir suompilink.

dabar man +rep ir 40flt.

P.S tu ka aklas nematai kad prie klausimo - udždėtas ??

-- Papildyta --

1. atsakymas

Eik i savo GM spausk ctrl ir F vienu metu. Ismes toke lentele ir ten parasyk to saito pavadinima....

taipat taip gali pakeisti ir kitu pgr adminu rasomus nikus ar skype..

net ne.

-- Papildyta --

Pataisau: Ieik į gamemode aplanka, susirask GPR.pwn, atsidaryk, spausk Ctrl+F ir daryk toliau ka jis sake... Bet kai pakeisi, paspausk virsuj kur yra new, open, tai paspausk ziuronus su rodykle i desine, tada vel pakeisi ir spaudinek ziuronus kol neberodys vis kitos eilutes.

-- Papildyta --

Padejau? Nepagailek +rep :D

Net ner to GPR

1. pakeisti visus VEB istrinti ? pvz prisijungi ismeta veba, jungiesi ismeta veba, parasai koke komanda ismeta vebam (DETALIAI NNT KUR KAIP KADA) (30FLT) +

1. Ieini i savo atsisiusta gamemoda. (serverio pavadinimas/gamemodes/.pwn failas)

2. Spaudi CTRL+F ir irasai webo pavadinima. Pvz buvo LTG.QL.lt tai spaudi CTRL+F ir rasai paieskoje LTG.QL.LT tada ten suranda tau ir vietoj jo uzrasai savo teksta ar web pavadinima.

2. kaip ištaisyti buga Tai MotoFanu Darbas Ten Kai Ilipi I Masina Raso Tik Darbuotojams Bet Yra Kitoj Vietoj Irgi To Darbo Masinos Ten Jau AutoFanu Bet Tas Pats Darbas... (50FLT) +REP +

Viena masina gali priskirti tik vienam darbui. Nebent sukursi kintamuosius kurie suteiks masinoms pavadinimus. Tada nebent bet cia jau ilgas sunkus tau bus darbas.

3. gta-samp-filterscripts/engine-sistema-su-mygtukais-2-4-6-8-t55097.html kaip ji ideti i serva savo ? (DETALIAI) 35FLT +rep.

1. Atsisiunti

2. Isekstraktini

4. Susirandi .amx faila

5. Ji nukeli i Gamemodo pavadinimas/filterscripts aplankala

6. Susirandi kur samp-server.exe failas turetu buti failas config.cfg

7. Atsidarai ir susirandi eilute filterscripts(Ten bus prie jo daug ko prirasyta)

8. Prie jo parasai .amx failo pavadinima tos masinu sistemos tik be .amx galunes(Bus taip: filterscripts (failo pavadinimas) dar kazkoks uzrasas dar kazkoks uzrasas)

9. Uzsaugoji ir viskas

4.Pvx as sumapinu per MTA:sa kanors ir i serva noriu idet kaip man taip padaryti ? DETALIAI 40FLT +REP. -

1.Susirandi .map faila i kuri sumapinai

2. Atsidarai ji su NotePad

3. Nukopijuoji viska i Convertffs.com ten kur parasyta bus paste here ir spaudi convert

4. Visa gauta suconvertuota teksta kur su pradzia CreateObject nukopijuoji i Gamemode pavadinimas/gamemodes/data/init.txt prie visu CreateObject

5. Nueini i Gamemodo.pwn faila ir spaudi F5 kad sukompilintu

5. kaip idet i serva gta-samp-filterscripts/tazeris-t47944.htmlDETALIAI !!!. 25FLT +rep.

Taip paciai kaip masinos sistema

Laukiu visu repu ir FLT. Man rodos detaliai isaiskinau :)

Mano darbai

FS rinkinukas

LRG.lt

!LMG.LT!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...