Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5426 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mieli forumieciai,

Baikit jūs tuos savo repo aukcionus. Tai yra kažkokia nesamonė,nes:

1. Per tokius aukcionus atsiranda kazkokiu "zailiuku" kurie +rep prisirenka iš tokių nesąmoningų temų.

2. Tokios temos mano nuomone teršia forumą ir trukdo man matyti kitas, normalias temas.

Dar vienas dalykas.

Dėl kylančio nepasitenkinimo moderatoriais.

1. Moderatoriai ne robotai, visų nesugaudys, taip kad supraskit ir juos.

2. Moderatoriai yra žmonės. Jie irgi gali supykti ir paleisti jūsų pusėn keletą necenzūrinių žodelių.

Dėl chatų logų:

Va čia yra pati (ne)smagiausia dalis.

citatos iš kelių Supergames.lt temų:

Ka tas idiotas nusimano (nieko) jis nežino kas tas policija ka jis ten man grąsina idiotas aš galiu laisvai paduoti i teisma dėl grąsinimu (sako turi ahuenu advokatu ir draugu policininku ) *Myliu SuperGames.lt* burnoj jis turi Ž Prideda čia Puslapio administratori:DDD kad turi ahuenu advokatu žopa tau ir t.t da pisk tu nahuj idiotas dar viena posta pamatysiu čia projekte nuo taves kad tu kaškam sakaj apie policija AŠ pažadu i teisma paduosiu pareiškima pažiurėsi.
[16] Ernis: NOrmalu

[17] Ernis: Ko *Myliu SuperGames.lt* bėgi?

[17] Ernis: Bazaro trūkumas

[17] Lukas.: DDDDDDDD

[17] Ernis: Apsičiulpęs sėdi ane?

[17] Lukas.: Bazaro trukumas sako

[17] Ernis: Ar hackint mokais?:D

[17] Lukas.: ner ka su jums

[17] Ernis: DDD

[17] Lukas.: sneket

[17] Ernis: Sako nėr

Kai aš ateinu į šitą forumą tikiuosi paskaityti ar padiskutuoti apie žaidimus, kompiuterius arba bent ta kryptimi. O ką aš matau?

***WARNING***

Toliau parašyta mano asmeninė nuomonė . Skaitydami toliau sutinkate, kad jai neprieštarausite :)

Ogi matau krūvą nesubrendėlių, kurie čia išlieja savo pykčius krūvos necenzūrinių žodžių forma. Man tai nerūpi, kodėl aš turiu tai matyti? Jei tau kažkas nepatinka, užsirašyk tai ant savo kambario sienos, pasakok draugams. Kuo tau šitas forumas nusikalto? Ir išvis, jei tau kažkas čionai nepatinka, o tu esi pernelyg kvailas, kad atitinkamam žmogui nusiųstum tvarkingą, be necenzūrinių žodžių pasiūlymą, tai atsiprašant - yra toks "x" mygtukas dešiniajam, viršutiniam kampe.

Reziumė:

Pasistenkim padaryt šitą forumą geresne vieta mums broliams ir sesėms geimeriams.

Mums nereikia krūvos besikeikiančių laido riterių.

Peace

n3gative

Mieli forumieciai,

Baikit jūs tuos savo repo aukcionus. Tai yra kažkokia nesamonė,nes:

1. Per tokius aukcionus atsiranda kazkokiu "zailiuku" kurie +rep prisirenka iš tokių nesąmoningų temų.

2. Tokios temos mano nuomone teršia forumą ir trukdo man matyti kitas, normalias temas.

Dar vienas dalykas.

Dėl kylančio nepasitenkinimo moderatoriais.

1. Moderatoriai ne robotai, visų nesugaudys, taip kad supraskit ir juos.

2. Moderatoriai yra žmonės. Jie irgi gali supykti ir paleisti jūsų pusėn keletą necenzūrinių žodelių.

Dėl chatų logų:

Va čia yra pati (ne)smagiausia dalis.

citatos iš kelių Supergames.lt temų:

Ka tas idiotas nusimano (nieko) jis nežino kas tas policija ka jis ten man grąsina idiotas aš galiu laisvai paduoti i teisma dėl grąsinimu (sako turi ahuenu advokatu ir draugu policininku ) *Myliu SuperGames.lt* burnoj jis turi Ž Prideda čia Puslapio administratori:DDD kad turi ahuenu advokatu žopa tau ir t.t da pisk tu nahuj idiotas dar viena posta pamatysiu čia projekte nuo taves kad tu kaškam sakaj apie policija AŠ pažadu i teisma paduosiu pareiškima pažiurėsi.
[16] Ernis: NOrmalu

[17] Ernis: Ko *Myliu SuperGames.lt* bėgi?

[17] Ernis: Bazaro trūkumas

[17] Lukas.: DDDDDDDD

[17] Ernis: Apsičiulpęs sėdi ane?

[17] Lukas.: Bazaro trukumas sako

[17] Ernis: Ar hackint mokais?:D

[17] Lukas.: ner ka su jums

[17] Ernis: DDD

[17] Lukas.: sneket

[17] Ernis: Sako nėr

Kai aš ateinu į šitą forumą tikiuosi paskaityti ar padiskutuoti apie žaidimus, kompiuterius arba bent ta kryptimi. O ką aš matau?

***WARNING***

Toliau parašyta mano asmeninė nuomonė . Skaitydami toliau sutinkate, kad jai neprieštarausite :)

Ogi matau krūvą nesubrendėlių, kurie čia išlieja savo pykčius krūvos necenzūrinių žodžių forma. Man tai nerūpi, kodėl aš turiu tai matyti? Jei tau kažkas nepatinka, užsirašyk tai ant savo kambario sienos, pasakok draugams. Kuo tau šitas forumas nusikalto? Ir išvis, jei tau kažkas čionai nepatinka, o tu esi pernelyg kvailas, kad atitinkamam žmogui nusiųstum tvarkingą, be necenzūrinių žodžių pasiūlymą, tai atsiprašant - yra toks "x" mygtukas dešiniajam, viršutiniam kampe.

Reziumė:

Pasistenkim padaryt šitą forumą geresne vieta mums broliams ir sesėms geimeriams.

Mums nereikia krūvos besikeikiančių laido riterių.

Peace

n3gative

Tu nesubrendeliau tik tylėk, tu visos situacijos nežinai kad gal trink šitą postą? Ir mano citata, nes tu žiaurus, sužinok visą situacija ir rašy gali. :)

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Nesąmonė tai tavo kalba. Tu pats esi dar vaikas, o jau kitus vaikais ir nesubrendeliais vadini, pagalvok ką šneki vieną dieną. Nes už žodžius irgi reikia atsakyti. ; ) Ir kas, kad jūs darysit maištą prieš moderatorius? Galvojat, kažkas pasikeis?

Vaikas taip - ir ką man dabar daryt?:D Tigi kekvienas gimstą, kaip ateiną laikas, augą kaip turi būti. Aš nors neapsimečiau kad man 22 metai ar kiek tu ten sakiai. Tu pats taip pat vaikas, kas tau darys tą mašitą? :D Juokavom ir tiek, tai ko tu čia verki? Juokdarys...

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Man 22metai? Atsibusk žmogau, dabar prisipažysti, kad esi vaikas, tai kokio tu **** kitus vadini nesubrendeliais ir vaikais? Aš nesakiau nei, kad man 22metai, nei, kad ką. Juokavot? Pažiūrėkit kas daros „Karštos diskusijos“ moderatoriai eguistai, geerai nesvarbu nesikišiu. Prie ko čia verkimas? Tu visus juokdariais ir verksniais vadini, tie kas parašo savo nuomonę? : )

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5426 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...