Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5280 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi Supergames.lt naršytojai :) kažkada LukniS rodė video kuriame buvo Mašinu turgus bet niekas jo nedarė nes nemokėjo, galvojau ir aš ji kurti bet tai buvo tik svajonės ir beviltiškos pastangos bandyti ši scripta sukurti. tačiau kartu aš ir Luknis susibėgom ir tai tapo musu abeju svajonė :D tačiau viena naktį man niekaip nejo miegas ir galvojau: Blyn gi yra tokia funkcija kaip DestroyVehicle išryto tai pasakiau Lukui ir pradėjom mastyti kaip tai įgivendinti, ir štai mes turime padarė jau apie 70% scripto. Štai senesnis Video kuriame padaryta 40% scripto:

[youtubecom]

[/youtubecom]

Dabar liko labai nedaug t.y. sudelioti mašinas į paradavima ir nustatyti ju kainas, dar aišku reikia padaryti kad mašinas saugotu nes dabar nesaugoja po restarto kaip ir GRP4 :D LukniS dabar megins gražinti sistema su visokiais efektais :D šeip labai padėjo Johurt su pradžia ir jam labai didelis ačiu.

Scriptas dabar kuriamas ant mano GM paskui jis bus talpinamas pas Lukni ir Lietuvoje kiek žinau šitoki turgu turi tik Hyper-Life (lrg.lt neskaitau nes jie nestartuoja niekaip :D) tai vat scripto niekam neduosim nes ne viena valanda ar diena prie jo dirbama.

Toks Pirmas mano rimtesnis darbas atkeliantis GRP modifikacijas

KAi bus 100% nufilmuosiu ir imesiu čia :)

Komentuokit ir vertinkit Ance_Zas ir !LukniS! dueta :D

Su šiuo žmogumi tikriausiai dar neviena gera sistema sukursim.

• Atsakymų 93
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Jei pasedėtu, koks nors geresnis skripteris jis tikrai padarytu šitokią sistemą. Bet tą sistemą nepyk bet netikroviška. Bet šaunuoliai kad nepasidavėt.

Šitą sistemą, reikia tikrai atgaivinti su efektais, nebandau čia pasakyti kad aš tokia sistemą greitai padaryčiau [ bet padaryt, pasedėdamas prie viso skripto].

Šaunuoliai. :)

Ance - Palikai tikrai neblogas skripteris

Luknis - Mažai žinau apie tavę, bet galiu irgi pagirti. :)

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Sistema gal gerai ir sakai nelabai tikroviška tačiau labai patogi ir unikali nes atsibodo tos visos aikšelės pergrustos mašinu, o del Pro scripteriu tikrai mes nesame tokie nes tai tikrai nėra vienas iš sunkiausiu scriptu tokiem scripteriam kaip: MArtin_M RenisL Britas Tomėjus ar Verone na man aišku tai labai sunkus uždavinys nes aš save laikau tik pradedančiu scripteriu, Kodėl ne Geru? todėl kad labai labai daug ko nemoku ir be pagalbos nebučiau sukures šios sistemos, (nebaigta ji dar :D)

Matyta? Si sistema turi tik vienas serveris (arba turejo) New-Life.lt. Visuose kituose serveriuose yra visokios LRG, GUI ir kitos sistemos kur reikia laipioti i masinas ir spaudineti "Taip". Galbut pats nemoki, ka abejoju, tai ir sakai :D

Nespręsk ar aš nemoku ar moku, nesakyk, kad taip sunku padaryt tokį dalyką, nueik į Russian Role-play ir t.t stovi toks pats pasirinkimas, kol neparodysit daugiau, atrodys nieko gero, pasigirti visi mokam... Nesinervuok gal pirma ir priimk kritiką

hfcn.png

Matyta? Si sistema turi tik vienas serveris (arba turejo) New-Life.lt. Visuose kituose serveriuose yra visokios LRG, GUI ir kitos sistemos kur reikia laipioti i masinas ir spaudineti "Taip". Galbut pats nemoki, ka abejoju, tai ir sakai :D

*Myliu SuperGames.lt* as tau pisciau i snuki dabar jeigu butum arti aisku LRG Tik GUi . Aisku ten tokia pat sistema senai padaryta dar net geresne spalvas keicaia masina pasuka ir masina sukasi..

Pasyputelis *Myliu SuperGames.lt*. Kur LRG reikia laipioti i masinas? Ir spaudineti TAIP ? IDIOT

*Myliu SuperGames.lt* as tau pisciau i snuki dabar jeigu butum arti aisku LRG Tik GUi . Aisku ten tokia pat sistema senai padaryta dar net geresne spalvas keicaia masina pasuka ir masina sukasi..

Pasyputelis *Myliu SuperGames.lt*. Kur LRG reikia laipioti i masinas? Ir spaudineti TAIP ? IDIOT

ne nu tu durnas :D čia kalba eina apie LRG mašinu sistema, ne apie dabartini LRG.LT o apie jo sistema kuri platinta prieš maždaug 1 metus (tiksliai nzn), ten stovi dafiga mašinu ir i jas ilipus pasirenki ar perki ar ne, o Dabartinio LRG.LT serverio mašinu siistema yra aišku šustresnis bet servas "kuriamas" nuo sausio mėnesio o dabar Rugsėjis :D tad ju sistemos nepriskaitom :D nes servo lauksit dar milijona metu :D

ne nu tu durnas :D čia kalba eina apie LRG mašinu sistema, ne apie dabartini LRG.LT o apie jo sistema kuri platinta prieš maždaug 1 metus (tiksliai nzn), ten stovi dafiga mašinu ir i jas ilipus pasirenki ar perki ar ne, o Dabartinio LRG.LT serverio mašinu siistema yra aišku šustresnis bet servas "kuriamas" nuo sausio mėnesio o dabar Rugsėjis :D tad ju sistemos nepriskaitom :D nes servo lauksit dar milijona metu :D

Atsidaro si menesy

• Parašė po 4 savaičių...
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...