Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5011 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai va, sugalvojau naują loteriją, atsiprašau, jei nepastebėjau, kad tokia jau buvo.

Loterijos esmė yra statyti už kažkokią krepšinio komandą ir laimėti arba ne :).

Loterija vyksta taip pavyzdžiui: Aš statau už Lietuvą 150FLT, kad jie laimės 5 taškais. Arba: Aš statau už Lietuvą 150FLT, kad jie pralaimės 5 taškais. Pasibaigus rungtynėms, aš pažiūriu rezultatą ir išdalinu jums prizus.

Taisyklės:

1. Galima statyti TIK už laimėjimą arba pralaimėjimą. Pasirinktinai vieną.

2. Maksimalus statymas: 300FLT.

3. Statyti galima tik vieną kartą.

4. Prieš statant pervesti norimą sumą FLT, komentare parašyti už ką statai. Pvž: "už Lietuvą!"

5. Pasirenkant laimėjimą ar pralaimėjimą gali būti skirtumas tik 3. Pvž: Laimės: 1-3 taškais. Arba Laimės: 3-6 taškais. Ir t.t

Statymo anketa:

Statau už šalį: [Šalis] [b][x][/b] FLT
Laimės: [b][x][/b] taškais
Pralaimės: [b][x][/b] taškais

1. Galima statyti TIK už laimėjimą arba pralaimėjimą. Pasirinktinai vieną.

Už ką ir iki kada galima statyti:

Rusija prieš Belgiją. Iki rugsėjo 3, 21:00

Kroatija prieš Juodkalnija. Iki rugsėjo 3, 21:00

Lietuva prieš Ispaniją. Iki rugsėjo 4, 21:00

Koeficientai:

Rusija: 1.03 : 1

Belgija: 12.00 : 1

Kroatija: 1.50 : 1

Juodkalnija: 2.60 : 1

Lietuva: Neaišku, rytoj bus.

Ispanija: Neaišku, rytoj bus.

Apie Koeficientą:

Pavyzdžiui tu pastatei 100 FLT, o koeficientas yra 1.5. Tai reiškia, kad tu gausi: 100x1.5=150FLT

Pelnas: 50FLT!

P.S Prašau nekurti daugiau tokių loterijų. Ačiū už dėmesį

Statau už šalį: [ispanija] 300 FLT

Laimės: Ispanija 3-12 taškais

Pralaimės: Lietuva 3-12 taškais

Kaip suprantu, jeigu dar atspėju rezultatą , 2 koficientai susijungia į 1, ir aš laimiu vos ne 3x.

Na, ne taip supratai. Statai TIK už laimėjimą arba pralaimėjimą. Pvž. Statai, kad ispanija laimės 1-5 taškais. Taigi. Jeigu koeficientas Ispanijos apie 2.0~ tai tu laimėtum 600FLT. Ir gaunasi tik vienas koeficientas. Čia reikia statyti tik už vieną. Arba laimėjimą arba pralaimėjimą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5011 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...