Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5435 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Noriu jums pasiulyti kurti tikra samp serveri kuris butu daug kartu geresnis uz sarg.lt ir kad jame zaistu tikri lietuviai.Kai kurie perskaite sia tema issijuoks is tokio pasiulymo bet as kaip tikras lietuvis turiu jums pasiulyti sukurti tikra lietuvos vardo verta samp serveri.Ka padare tokio Italai ko nepadrem mes Lietuviai.Lietuvos Samp serveris turi but 1 vietoje o ne 8 kaip sarg.lt ar koks kitas serveris.Kas nores kurti lietuvos vardo verta samp serveri mano skype yra Lietuvis222.Lietuva nusipelne kur nors buti pirma jei ne krepsinyje ir ne pagal dydi tai nors pagal Samp serverio populeruma. :)

Nusišnekėjai, aiškiai per daug prisižaidei SA:MP'o. Tau atrodo, kad jūra yra iki kelių. Jei nors 1-2 išrinksi, tai gal ir sukursit GRP kopiją nuo nulio. Ir be to, jei tarkim didelė komanda dirba(pvz. 6-10) žmonių - vienam kuriam nepatiks kas nors - visas GM bus išplatintas. Taigi, prie projekto turi dirbti daugiausia 3 žmonės :). Šiaip daryk kaip nori, tiesiog sakau... Ir be to, prie tikrai gero, rimto projekto reiks dirbt ne vienerius metus(gal užteks ir vienerių :lol:), per juos manau dar ir viskas atsibos.

Asmeniškai aš, skriptinu serverį nuo nulio, bet ne tam, kad jame kas nors žaistų, o kad man būtų ką veikt :lol:.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5435 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...