Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5406 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Rimtai? Jeigu jo labai sory palaukit biškuti bandysiu kanors padaryti.Nu mano kompiuterio nesugadino siūskitės del viruso labai labai sory :(

-- Papildyta --

tu išjunk antivirusine ir ištrink tuos tris samp failus ir savo isikelk rodos turėtu ok būt :)

-- Papildyta --

Aš tikiu kad čia gali būti virusas taigi sory :crazy:

TIKSLAI

500FLT=IVYGDITA

5REP=Neivygdyta

100Postu=IVYGDITA

Tu čia -rep nemėtik už tai kad *Myliu SuperGames.lt* tokio gm neturi ir virusiais vadini *Myliu SuperGames.lt* jokio viruso nėr o jeigu yra tai nekenksmingas arba pirkau jau su virusu mano pc be antivirusines taigi *Myliu SuperGames.lt* ką tu dirbi -rep mėtidymas :?

-- Papildyta --

Jeigu virusas čia nemėtyk -rep o pasakyk reportuok gal modams ir bus norm

TIKSLAI

500FLT=IVYGDITA

5REP=Neivygdyta

100Postu=IVYGDITA

Geras Gm desiu jy y serva :) jei pasirodys dar koks gm geresnis tavo gm imsiu lauk o ce kokie bugai yra ka reik taisyti? ce seip mepinti reik dauk na jei geras bus gm tai pasiliksiu bet man jis patiko kai paziurejau kiek darbu tai galvojiu nu *Myliu SuperGames.lt* gerai kat dalinies :) serverio ip 78.61.228.160:8888 Uzsuk

Labas Turiu tau klausima ir prašyma Gal galetum paspausti Patinka? https://www.facebook.com/anegdotai.LT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5406 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...