Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5435 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, čia Ance_Zas ir esu labai nepateinkintas :(

kuom gi nepateinkintas? visais tais dvylikamečiais "serveriu kurėjais", žmogus parsisiunčia GM iš neto nusiperka host ir jau jis kietas, tik pakeičia pavadinimus ir viskas.

Žmonės ateikit į prota, pilni supportai įvairiausiu pamokų kaip atnaujinti serva. jei nežinot nei vieno support tai: www.supergames.lt www.gta-online.lt www.gta-support.lt www.sa-mp.wu.lt www.gtahelp.lt (jei gerti anglu) www.forum.sa-mp.com

nebijokite kurti patys, visi jums padės kai ko nors pritruksit. tarkim aš: galėčiau sukurtas sistemėles tiesiog pasilikti sau ir viskas, tačiau aš tik ka nors naujesnio ir idomesnio sukures iškarto padarau pamoka kad ir jus pasidarytumet nes aš scriptinu tam kad gražinti GRP gera varda, (gal kada nors pavyks :D) pats esu tik pradedantysis scripteris ir visalaika konsultuojosi. nors tik pradedantysis bet jau esu sukures kelias pamokas. (visko ka rasi mano serve tikrai nedėsiu pamoku nes kitu sistemu gaila, prie kuriu dirbta ne valandom o dienom)

na apie scriptinima gal ir paprotinau biški, dabar prie serveriu aprašymu:

koks tolkas parašyti aprašyma toki:

Geras servas ateikit :pyks: :pyks: :kill: :kill: WEb: www.nTRG.ipy.LT IP:S1.JUSTHOST.LT:8045 užeikit butinai :pistols: :pistols: :kill: :kill: :help: :help:

Manot kas nors eis? tuo labiau jei tai rašo serverio savininkas. Aprašymas sudaro pirma įspudi apie serveri jeigu bus toks aprašymas koks viršuje tai niekas net IP nekopins.

Mano manymu kaip turi atrodyti aprašymas:

Sistemu aprašymai(nors ir eilines vistiek įdomu paskaityti),

Gali buti Video imestas kartu(geriausiai tinka Serva pristatantys VIdeo: darbai, eventai),

Tikrai nerašykit serverio darbu nes tai beviltiška ju niekas neskaito(nebent butu koks nors išskirtinis darbas),

kelios foto iš serverio,

serverio rekordas,

jei serveris ne pirma karta atsidaro butu malonu išgirsti servo istorija,

dar butu neblogai kontaktiniai savininku duomenys,

aišku neužmirštam WEB ir IP.

na ir viskas aprašymas neilgas bet idomus nes ilgus aprašymus neidomu skaityti, su tokiu aprašymu jau galite tikėtis žmonių.

Dar kas nervina, tai vaikai ateja į serveri ir iškarto rašantis /admin kas pgr, reik pakalbėt.

nu parašai kad aš tada jis prašo prie jo atsitelinti na ir tada prasideda lituanija:

Vaikas: Duok admin

admin: už ka?

vaikas: esu labai patyres ir moku elgtis

admin: bet kam nedalinam

vaikas: nu bet aš ne bet kas ir moku elgtis

admin: ne ir taškas

vaiks: nu bent jau VIP

admin: gi sakiau nieko nedalinam

Vaikas: Nu tada XP ir LT

admin: ar neaiškiai rašau: nieko nedalinam reikia užsidirbti

Vaikas: aj dx servas einu kitur

Vaikas Log Out

na ir koks tolkas jum prašyti adminu visokių? asmeniškai aš pražaidžiau SA:MP puse metu ir net nebuvo minčiu prašyti Xp LT ar net VIp nes gi žaidžiame RP, pasimokykit ir taip nedarykit (pasakiau ir prisnigo :D niekas nereguos :D)

Visos šios temos esmė yra gražinti GRP serveriams gera varda nes GRP nėra blogas serveriu varikliukas tik per visokius vaikus jis taip nusivažiavo, pagalvokite jeigu nebutu niekas platine visokiu GRP9 NSFG ar dar kokiu, gi visi butu kure Nuo GRP4 ir viskas butu žymiai geriau, tačiau yra kaip yra ir mano misija sugražinti GRP garbe, gal ir juokingai skamba nes esu pradedantysis ir dar daug ko nesuprantu bet jei atsiras tokiu kaip aš dar ir visi tie eiliniai serveriai bent kiek susimastys gal ir GRP bus vėl normalus.

Lietuva GRP šalis, nesisteng to pakeisti pastangos beviltiškos nes GRP serveriu labai daug,

Pabaigai noriu pasakyti kad jei nors 2 žmones suiprotės ir pradės daryti bent jau pagal pamokas ka nors ir judėti į prieki tai busiu rašes ne veltui.

Tokius post kaip: "Taigi pats nieko nesugebi ir dar kitus protini" ar "Nieko nepakeisi tokiom kalbom" pasilaikykit sau, aš bent jau meginu

• Teigiamai 1

Nu geriausias tai tas pavyzdys su tuo vaiku :D

Bet seip gerai sako Ance. Tu serveriu su paplatintu GM pilna (ipac LTG.ql.lt arba alch0bako deluxe). Nesuprantu kaip dar eina kazkas i juos :D. Ir seip RPG serveriu tipai neblogi, tik daug kas su jais nemoka elgtis :D. Pvz as pats nemoku. Kuriu GM nuo 0 ir jau reikia skaldyti viska i data aplankala nes esu tik GRP tarzanas :D. Todel pritariu, kad Lietuva GRP salis. Seip geriausia butu, jei atsirastu toks serveris, kuris suvienytu visus serverius ir butu tik vienas RP serveris Lietuvoje kuriame zaistu visi Lietuvos Samp megejai. Tada butu vienybe ir butu bent kuo Lietuvoje pasididziuot pries kitas salis :D. Bet kai taip nebus tai tegul zmones, bent jau GRP4 varikliuka pasiimkit ir kazka pascriptinkit. Gal tai bus jusu uzdarbis? Arba jei ka nors mokate, tai susieskokite koki gera projekta ir ten bent jau uz Admin ka nors padarykite.

Mano darbai

FS rinkinukas

LRG.lt

!LMG.LT!

Va kodėl nekuriu GRP...

Vien dėl to kad matot, sukursi net neužėję į serveri žmonęs pradeda GRP eilinis projektas. Galėtu buti kokia įstaiga kur naikiną beviltiškus projektus. [Tai kad susiprotėtu į protą]

Dabar dauguma žmonių pasinešę į RPG ir RP [taip pat ir aš] dirbu su šias skriptais.

Su grp dirbau seniau, bet kaip sukuri projekta visi pradeda vadinti eiliniais [ nors projekto visą modifikacija gerą ir įdomu žaisti ]

Bet dauguam giliai p* nes jie nebemėgstą GRP

Situacija su grp - Kurdamas GRP, būdavo paprastą, kartais net nesinorėdavo kurti grp projekto su naujovėm, o kam? Gi, vistiek visi laikys tavo projekta eiliniu. Pasiemi iš intiko gm ir viskas. Bet nelabai ir pasiduodavau sukuriau, bet kaip ir kas būdavo atsirasdo nevykelių kurie ateiną ir sako nieko gero, levas servas. O pasilikgdavo ir žaisdavo įlgai. :)

Lietuvos žmonęs:

Jiems nesvarbu eilinis ar paprastas projektas. Jiem svarbų ŽMONIŲ SKAIČIUS [pamastykit apie sistemas ir visą kitą]

RPG/RP Situacija -

Žmonęs mėgstantis RPG/RP projektus iškarto jau apie patčio projektą modifikacija, o ne apie projekto serverio lankomuma. Žaidžia nors ir 1-5 dauguma iš tu 1-5 žaidėju padaro 20-50 ir dar daugiau.

Kaip pirmą kartą kuriau RPG nuo tusčio lapo gamemode, iš karto norėjau sakyti PA**** ***** ir daryti GRP, bet bandžiau,bandžiau kol viską pramokau ir kurti vos nedabaigiau. [bet po kompiuterio užlužimo pasinaikino]... Bet nors žaidėm su draugais biškuti [ant mano kompiuterio]

Kaip dabar mačiau temą supergames.lt

RP ar GRP gerai pagalvokit ir ją sukurė moderatorius "EKO", sako gerai pagalvoti? Kodėl? Jei padarys RP serveri ir kas? Kas iš to pasikeis? RP Padarys, bus kas nors naujo? GRP - atkartos. Ir spėkit kas sulauks daugiau žaidėju ir pagirimų? Pirmas sukurias RP serva su naujom sisteom ar GRP su nuripintom sisteom. Atsakymas paprastas GRP su nuripintom sistemom.

Aš nusivilęs vien dėl GRP o dėl RPG tikrai esu linksmas :)

Bet dabar kaip manęs prašo kiti pagalbos, jei nelabai žinau vistiek bandau padėti ir dažniausia pagalba būna į gerąją prasme.

Naujokai kuria projektus -

Argi sunku, pasiteikti šaltiniais ir sukurti nors keletą nauju dalyku?

Net tyngiu berašyt... :D

1.2.3....
Soon... New. Unique.

revan - noriu pasakyti tai: jeigu tu gerai aprasysi sistemas ir jos bus idomios taj nebus svarbu ar taj GRP ar RPG zmones zais. Paimkim pavyzdy hyper-life GM yra GRP bet del sistemu ten zaidzia nemazai zmoniu, na vakar sukuriau ta rysio sistema (aciu luknis) ir nors niekur nereklamavau serve maziau 8 kokias 5 valandas nesileido. O pries tai sededavo 1-3 zmones. Na ir sistemos nepadeda? Del zaideju nuomones apie zaideju skaiciu visiskai sutinku nes buvo taip: rasau uzsuk i sita serva. Pirmas klausimas kiek zaidzia? Na kai pasakau kad 10 sako neisiu:D ir taip su 6 is 10 :D

Ancezai, kaip su sampklubu buvo nepameni?

gta-samp/lrg-lt-vs-sarg-lt-t36288.html

:) Aprašymas padarytas gerai.

O kaip savo projektui sistemas aprašiau, daug kas nėjo, nes pavadiniams buvo susijęs su GRP ar

GRPc ar kaip ten..

-- Papildyta --

Ancezai, kaip su sampklubu buvo nepameni?

gta-samp/lrg-lt-vs-sarg-lt-t36288.html

:) Aprašymas padarytas gerai.

O kaip savo projektui sistemas aprašiau, daug kas nėjo, nes pavadiniams buvo susijęs su GRP ar

GRPc ar kaip ten..

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Nereikia rasyti aprasymuose, kokia modifikacija :D. Tigi zmones nesiknaisios po serverio failus ir neziures ar GRP ar kas. Tiesiog parasai sistemas, kuo serveris geras ir viskas - biznis baigtas. Nereikia rasyti kokia modifikacija. :) O del vLRG - as bent pats manau, kad jiems nebuvo kur sugrusti ju zmoniu apie 300 tai perkele i LV miesta nes ten daugiau vietos :D. Nes SF male $uda vienas ant kito uzsilipe. Viena karta dalyvavau evente - masinu pilna, FC kalnas perpildytas, nes apie 20-30% zaideju susirenka. Kol sulauki kada tavo eile... Nu bet zinau tiek - vLRG yra projektas, krauju uzdirbtas. Jei Rimas nebutu isdaves LRG tada nebutu net vLRG. Tiesiog pasieme LRG moda ir gastroliuoja :D

Mano darbai

FS rinkinukas

LRG.lt

!LMG.LT!

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...