Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5017 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Norėčiau atisprašyti pas LMC..Rabitt.O..Luknis..Marčioks..ypač vilmux.. Tai kad nevisi žino kad antvariau ant visu jūsų , kol dar esu prižiurėtojas pažadų kaip galiu rašyti Lietuviškai.. Nenorėjau iškarto sakyti esu Rusas,todėl ir rašiau taip.Tai kad galvuoju atleisit,SUNKU aišku buvo parašyti.Ten visi žodžiai kurie buvo pasakyti , pamirškit vienu ždž.

Kiti komentarai nereikalingi..

66806f693070023e42159815b4da461a225.gif

Umbrella Swarm 8,1c-v [HIGH XP] - IP - cs.sector.lt:27015
Umbrella Swarm 8,1c-v [LOW XP] - IP - cs.sector.lt:27016
Left 4 Dead 2 [MID XP] - cs.sector.lt:27017

kol dar esu prižiurėtojas pažadų kaip galiu rašyti Lietuviškai..
Matau nelabai sekasi, Krč Atsiprašau..; atisprašyti; Tai, kad nevisi žino, kad antvariau; ačiū, kad atleidžiate. Antvariau - tokio žodžio Lietuvių kalboje nėra, beprasmiškas temas kuri ir gana. Tema grynas įžeidimas, o ne atsiprašymas.. Klausimas kiek tau metų? Ir gal tu Dixies koks draugas? Nenoriu įžeist, bet man tu graudus atrodai, nori prižiūrėtojo pareigas išlaikyt, tai kuri visokias temas.. Nesuprantu iš viso, ką tas Dixie daro, aš siūliausi į adminus, laiko servui man per akis prižėt. Esu Euro css TOP 1 žaidėjas pagal laiką, per dvi dienas jų serveryje praleidžiau 19h...
Matau nelabai sekasi, Krč Atsiprašau..; atisprašyti; Tai, kad nevisi žino, kad antvariau; ačiū, kad atleidžiate. Antvariau - tokio žodžio Lietuvių kalboje nėra, beprasmiškas temas kuri ir gana. Tema grynas įžeidimas, o ne atsiprašymas.. Klausimas kiek tau metų? Ir gal tu Dixies koks draugas? Nenoriu įžeist, bet man tu graudus atrodai, nori prižiūrėtojo pareigas išlaikyt, tai kuri visokias temas.. Nesuprantu iš viso, ką tas Dixie daro, aš siūliausi į adminus, laiko servui man per akis prižėt. Esu Euro css TOP 1 žaidėjas pagal laiką, per dvi dienas jų serveryje praleidžiau 19h...

Pažiūrėčiau kaip tu rašytum lietuviškai jeigu būtum koks rusas arba arabas.. Nu rusas dar, dar. Bet pažiūrėčiau kaip jei arabas būtum ir rašytum lietuviškai...

steamshop.lt - Steam žaidimai geriausiomis kainomis

Pažiūrėčiau kaip tu rašytum lietuviškai jeigu būtum koks rusas arba arabas.. Nu rusas dar, dar. Bet pažiūrėčiau kaip jei arabas būtum ir rašytum lietuviškai...

Sąlygos visiems vienodos, gyvename Lietuvoje, o ne Rusijoje ar Arabijoje. Taip pat manau, kad jis ne į rusų mokykla eina, o į lietuvių. Kodėl aš jam turiu daryti "nuolaidas".

Sąlygos visiems vienodos, gyvename Lietuvoje, o ne Rusijoje ar Arabijoje. Taip pat manau, kad jis ne į rusų mokykla eina, o į lietuvių. Kodėl aš jam turiu daryti "nuolaidas".

Tau gal pasakyti mano mokykla?

66806f693070023e42159815b4da461a225.gif

Umbrella Swarm 8,1c-v [HIGH XP] - IP - cs.sector.lt:27015
Umbrella Swarm 8,1c-v [LOW XP] - IP - cs.sector.lt:27016
Left 4 Dead 2 [MID XP] - cs.sector.lt:27017

Airiasas patarčiau nusiramint.Kai pats esi Lietuvis nesuprasi kodėl neteisingai rašo Rusas.Pats turiu klasioka rusa lietuviškoi mokykloi,bet ir jis daro klaidu.Taigi apsiramink.

Seni nickai: PHP Fusioniukas,Nonstoperis.

Grįžau

Pagal protą neduočiau 16. Taip pat 16, Invide tu manęs nebenervuok.. Aš jau viską baigt norėjau, bet tu vėl pradedi.. Aš tau screen įdėsiu, kai eurocss "web'ą" sutvarkys. Aiškiai parašiau, kad eurocss serveryje esu TOP 1 žaidėjas pagal laiką, TOP 8 pagal žaidimą, o tai manau serverio kūrėjui kažką tūrėtų reikšti, jei per 2 dienas serveryje prabuvau 19h. Tai manau iš manęs būtų neblogas prižiūrėtojas..

Airasas Nedariau citatos nes beprasmišką ją daryti labai ilga gautusi. O tu žinojai kaip lietuviai laužo liežuvius dėl svetimšalių lietuviai stengiasi, bet kaip su jais susikalbėti, ir jeigu nežinojai kažkokiam mieste yra įrenginta speceliai "Lenkams" mokykla tai gal galima būtų į tai atsižvelkti gal ir Vilniuje yra kur nors rusų mokyklą nes jų ten tikrai nemažai gyena. Žodžiu nenoriu čia pyktis nes nieko gero įsikandai vieną šūdą ir kartosi visada tapatį. :)

steamshop.lt - Steam žaidimai geriausiomis kainomis

Išeinu, kai noriu, ne tau čia rūpintis ar aš noliferis (nors toks nesu) :) Galvok ką nori, bet, tuo metu tūrėjau daug laisvo laiko (jo turiu ir dabar, bet gal neišsidėčiau 19h per dvi dienas) manau, kad tu žiauriau už mane atrodai, mano pliusas, kad aš 6 dienas per savaite sportuoju ant turniko, lygregrečių ir štangą kilnojų +creatiną vartoju, tai man būtų su tavim įdomu susitikt..

P.S kam patarimų kaip vartot creatiną ar, kaip sportuot rašykit man, padėsiu :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5017 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...