Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Zmones jus cia kurie paaraset jus tc pavidziat kad ne jusu paeme gi Rabitto ko tokio Cock kaip tu imti? ;DD LMO priciom cia tu? Ash tave forume nei karto nemates 3. Luknis nuo kada mes priesai? :DD , nuo tada kai tapau priziuretojas? Vilmux tegul raso jis turi pagarba galvuoju kad nedurnas yra , nors mes snd su juo pradejom pyktis. Juokinga ziureti i LMO ir Rabitto kaip jus nekenciat tu zmoniu kuriu kashkur imat jus taciau SSS verte galvuoju , 2 broliai noliferiai , ash ne toks kaip rabitto ir lmo 2 shakalai ant vieno galvuoju , turiu ash situ cia pazystamu kurie zino kad jus COCK :) Sekmes.

P.S ;DDD kas ten rase tipo kad kol ash serve neateisiu? Marciau tu ane? nuo kada mes prieshai? :D tokia pat istorija kaip ir pas luknio Dammn , mldc :)

atmazas` liux Garbe tau, vat zmogus nesiparina ir fsio :P

Kiti kurie varo susideginkit ir supleshkit sau zopa :)

P.S Rabitto kur tokia nemoksha kaip tu imti? tai kad nieko nemoki :P LMC o tu ka nors moki? ikelk plugina nors maziuk ;P

Mes jokie priesai,man neidomu tu priziuretojas ar prizidentas,tik isriauskau savo nuomone.

Ir dar kazkas kazka sake kad pavydziu nera man ko pavydet as pats galiu vel uzsiimti cs serveriu kuryba.

Manau pats laikas būtų rakint tema, kol ta jūsų nesantaika neisiplieskė plačiau ir neprasidėjo vienas ant kito siuntimai ant trieju raidžiu.

Iš dalies pritariu, kad žmogus kuris rūpinasi forumo turi mokėti taisiklingai rašyti. Čia tik mano nuomonė ir neprimetinėkite, kad esu žalias ar neturiu reputacijos, nes tai skamba absurdiškai. Bėje aš neturiu nieko asmeniško nė prieš viena iš jūsų, tad tikiuosi ir jus neturite.

123 kompanija - www.123kompanija.do.am

Nori usidirpt pinigu? - http://adf.ly/?id=6354420

kietoliau šlamštas esi neidomus gi "ČČČigonė"

Jai labai kietas, galime susitikti ir tada man tiesiai prieš akis pasakysi.

SUSITINKTI? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Kiek tau metų???? :DDDDDDDDDDDD

Atsiprašau ne vln gyvenu

Ventrilo:

vt.sofa.lt

pavadinimas

martynas "GONDONAS"

pw:123123

1 TIKSLAS

Reputacija : +41 [Atliktą]

Pranešimų : 500 [Neatliktą]

FLT : 1100 [Atliktą]

Pasakysiu ką aš manau apie visa šita š.

Pirmiausiai patarimas visiem jum ateičiai nekurkit 20 - Temų nu kam to reikia Vilmux jau sukūres pasipykot ir gana.

Kita patarimas būtų neimti naujokų į "Administratoriaus posta" kam to juk tu nežinai ar jis patikimas ar ne, geriau imti "Veteranus" ar kokius "Globalius Moderatorius".

Dar vienas patarimas "Invide" nesikeik nes jau tu turi 2 įspėjimus gausi 3 ir pailsėsi menesiuka tad šįkart gavai žodinį įspėjima.

Invide tau Respketas. Mokykloje juokdario karūnas negavai. INVIDE AŠ IŠMETU TAVE. GRĮŽTU ATGAL. Čia beviltišką į tave žiūrėt. Kūrėjau. Ne tavo žodžiai? Susikišk savo unikalumą žinai kur? Netavo žodžiai: Aš pasiemu Admin pack'ą jau sukurta paredaguoju ir viskas. Pagrįsk ne tavo? Rakink temą temos autoriau, kol neapsiverkė.

Ciurka ne tu man aiskinsi ;P dejau ash ant tave ir tavo unikalo admin packo kur tu modus ripini ir idedi pluginus kuriu as uz 1sec rasiu nete tu isvis uzsikisk ;DD :)** " Ismeti tu mane dejau ash ant tavo ismetumo kaip ant mulkio galvos"

P.S Dixie zino mane tai ir paeme.

66806f693070023e42159815b4da461a225.gif

Umbrella Swarm 8,1c-v [HIGH XP] - IP - cs.sector.lt:27015
Umbrella Swarm 8,1c-v [LOW XP] - IP - cs.sector.lt:27016
Left 4 Dead 2 [MID XP] - cs.sector.lt:27017

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5020 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...