Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Warcraft 3 : Frozen Throne


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5175 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Warcraft_III_The_Frozen_Throne.jpg

Warcraft 3: Frozen Throne - tai unikalus strategijos simuliatorius, kuris jums leis pasinerti į fantazijos sukurtą pasaulį. Jūs turėsite galimybę sužaisti žaidimą su viena iš 4 pasaulio rasių, galimybė statyti pastatus, soldier'ių upgrad'ai ir svarbiausia, kiekviena rasė turi 4 herojus, kurie padės jums kovoje su priešais. Herojai turi galių - gali iškviest Inferno monstrą, vilkus, gali tapt nematomi, gali priešo karį paverst sraige arba didelį kovinį paukštį arba drakoną - varna.

Herojus

Jūs galite pasirinkti 3 iš 4 herojų žaidimo metu. Išpradžių jums leis pasirinkti tik 1 herojų, sekančio rinktis negalėsite. Norint prikelti kitą heroj - jums reikės patobulinti pagr. pastatą, kurį gauna visi žaidėjai pradėja žaidimą. Herojus kovodamas keliasi lygį, taip įgaudamas taškų pasikelti savo skill'us. Skillai priklauso nuo herojaus. Kiekvienos rasės herojai turi skirtingus skill'us. Neretai užsikelus herojus iki 10 lygio, jie tampa neįveikiami kovoje.

Rasės

Orc - (orkai) rasė, kurios kariams lygių nėra. Ork'ų kariai dominuoja žemėje - jie yra patys stipriausi. Deja, ši rasė turi kiek silpnesnę ginkluotę ore. Bet laimei jie turi "wolf rider" - tai orkos ant vilkų, kurios gali kovoti tiek kardu prieš žemėje esančius priešus, tiek ore prieš skraidančias priešų artilerijas - pasitelkiant jų ypatingą sugebėjimas - leisti tinklą ant skraidančių unit'ų.

Undead - tai nepakartojama rasė (dažniausiai žaisdavau už ją). Ji turi labai gerą ekonomikos sistemą. Jums nereikia laukti kol darbininkas baigs statyti pastatą, nes Undead rasėje dominuoja greita statyba, nes pastatai statosi patys. Jums tereiks pasirinkti norimą pastatą ir nustatyti vietą. Tada ateis darbininkas ir išskleis pastato statomas gijas - toliau darbininkas laisvas. po keliu sec. jūs galite darbininką naudoti kitokiems tikslams, na o pastatas statysis automatiškai. Dar vienas dalykas geras - iš pastatytų gyvenamųjų namukų galima pasigaminti gerai apsaugančius bokštus. Namukai išliks, bet pasikeis tik jų išvaizda - jie atliks ne tik gyvenamojo pastato funkcija, bet ir gynybinio bokšto . Šie gynybiniai bokštai yra stipriausi iš visų rasių. Smogiamoji galia - sielos (aplink bokštus sukasi ore sielos, kurios ir kapoja enemy). Dar vienas neįprastas dalykas - tai medžio gavyba. Jums medį gamins ne darbininkai, o tam tikra karių rūšis. Privalumas tame, kad jūsų bazė niekada neliks tuščia - nes šalia esantys jūsų "medkirčiai" gali betkada stoti į kovą, kaip lygiaverčiai kariai.

Night Elves - elfų rasė. Atrodytų silpna rasė - bet tai būtų neteisybė jos atžvilgiu. Ištikrųjų (beveik) kiekvienas šios rasės pastatas - kovinė mašina. Pastatai yra medžiai - jie gali judėti bet pulti. Deja, jie yra gana lėti, todėl jų judėjimo paskirtis naudojama norint savo kaimą perkelti į kitą vietą - galbūt taip pasislėpti nuo priešų , o gal arčiau atsikelti iki aukso kasyklų. Tai sprendžia tik pats žaidėjas. Na, kariai. Jie čia nėra stiprūs, išskyrus - big,fat stone man :) Taip aš juos vadinu. Tai stambūs, akmeniai kariai. Jie turi daug gyvybių ir gan padorų attack dmg, todėl 5 tokie monstrai gali išvartyti keliasdešimt karių.

Human - ši rasė yra apyligi ant 2 dalykų: gynybos bei puolimo. Ji yra neutraliausia iš visų esančių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Geras zaidimas , vienintelis zaidimas kuri dbr zaidziu . (Zaidziu Balticum PVPGN serve)

Kuo jis idomus ?

Sis zaidimas turi lb daug "custom map'u"- tai map'ai kurie skiriasi nuo paprasto war3 , pvz ira mapai su tokiais zanrais : RPG , Strategy , AoS , CTF , Venchicle , TD (Tower Defence) , HD (Hero Defence) ir t.t.

Va pvz kur galite persiusti "custom map'u" :

(Ei kam patinka Anime - ira mapai su anime veikejais ;D )

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

lb geras zaidimas

nu pasistengei apie zmones parasyt :D

zmoniu darbininkai vienintelei gali keliesa statyti pastata(jei neklystu :) )

ir kaip ir pas undeadus visada turi ginybos tereikes paspausti bazei esanti mygtuka ir visi aplinkinei darbininkai atbeks ir taps militiom trumpam laikui seip nzn ar jie naudingi nes pats nenaudojau to :D bet nervuodavo kai priesas taip darydavo

undedai turi labai dideli minusa - jie negali statyt ant plikos zemes :( ant plikos zemes gali statyt tik baze taigi turi veltui baze statyt jei kurnors toliau pastatyt kaska reike :(

bet zaidimas liuks tik paskutines misijos niekaip nepereinu :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5175 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...