Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5029 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ATB , Armin Van Buren, Dj Tiesto?

Taip.

[youtubecom]
[/youtubecom]
Jeig yra žmonių, kurie domisi šiais stiliais: Dance, Trance. Numeskit naujesnių muzikos 'packų' arba pavienių dainų. :)

Čia turbūt kiekvienas žmogus žino tą "Elements of Life" :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

ATB , Armin Van Buren, Dj Tiesto?

Taip.

[youtubecom]
[/youtubecom]
Jeig yra žmonių, kurie domisi šiais stiliais: Dance, Trance. Numeskit naujesnių muzikos 'packų' arba pavienių dainų. :)

Čia turbūt kiekvienas žmogus žino tą "Elements of Life" :D

prasei trance nu tai imk nes ji nera sena.

money gaat money komt money blijft nooit!

Elements of Life buvo pradėtas groti 2007, jei 4 metų daina yra nauja tai nežinau.

Man pavienių dainų arba packų reikia, bet ne setų.

aprasyme yra aprasyti pavadinimai jeigu ant tiek glusas esi ir uzvartyas.

Ne nu neveltui tu "Cock'as". Pastoviai kažkuom nepatenkintas ir negali normaliai bendraut, užjaučiu aš tave. O aš ne "Cock'as", kad po mėšlyną kapstyčiaus ir ieškočiau kuri čia daina skamba.

luknis, Ačiū negirdėta ir visai patiko.

8gHUMz7.png

Elements of Life buvo pradėtas groti 2007, jei 4 metų daina yra nauja tai nežinau.

Man pavienių dainų arba packų reikia, bet ne setų.

aprasyme yra aprasyti pavadinimai jeigu ant tiek glusas esi ir uzvartyas.

Ne nu neveltui tu "Cock'as". Pastoviai kažkuom nepatenkintas ir negali normaliai bendraut, užjaučiu aš tave. O aš ne "Cock'as", kad po mėšlyną kapstyčiaus ir ieškočiau kuri čia daina skamba.

luknis, Ačiū negirdėta ir visai patiko.

gal man ideti chata kur wakar? kaip uztilai?

Aš neturėjau ką atsakyt į tavo klausimą, nes jis buvo visiškai ne į temą ir man nesuprantamas. Ir šiaip čia kalbama apie muziką, o ne apie čatus.

a girdi as tau sakau jeigu nori wa tuoj idedu chat kaip uztilai bazaro isvis neturi sakau sedek savo godlike.lt ir lysk adminam i sikna.

Aš neturėjau ką atsakyt į tavo klausimą, nes jis buvo visiškai ne į temą ir man nesuprantamas. Ir šiaip čia kalbama apie muziką, o ne apie čatus.

a girdi as tau sakau jeigu nori wa tuoj idedu chat kaip uztilai bazaro isvis neturi sakau sedek savo godlike.lt ir lysk adminam i sikna.

1) Aš nelinkstu į konfliktus

2) Prie ko čia tas godlike.lt

3) Visi kieti per laidą.

4) Tu jau čia seniai turėtum nerašyti už tokius įsišokinėjimus ir nemokėjimą 'rinkt' žodžių.

5) Rakinu temą, dėl išsišokelio MacTavish, kuris postint normaliai nemoka.

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5029 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...