Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5033 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Yo mazafakers, and friends. Kadangi uždėjo prisistatymų virusas, atnaujinsiu ir savo.

Mano vardas Martynas, gyvenu Prienų rajone. Laisvalaikiu mokinuosi triukų, su BMX'u, sportuoju. Niekada nenusileidžiu mažvaikiams, kurie nori parodyti esąs protingesni, už kitus ir amžiais "užsiparinę", ant viso pasaulio. Žaidžiu Counter - Strike, Lineage2, Silkroad. Amžiais esu judrus, bandau nestovėti vietoj, judėti, už tad esu realiam gyvenime, vikrus. Nepatinga žmonės, kurie amžiais giriasi, už tad stengiuosi toks nebūti. Gyvenime, esu savikritiškas, kaip ką nors padarau ( paga kitus ) gerai, tada stengiuosi dar geriau padaryti. Laisvalaikiu papaišau su Photoshop, bet pastrauoju pabodo, kažkodėl nėra įkvėpimo, arba tiesiog nėra noro. Lankausi www.cesas.lt, www.godlike.lt, ir retokai www.ecolor.lt . Nesistengiu tapti forumų administratorius, ar dar koks nors kitas "brudas". Tiesiog, man per daug vargo ir neįstengčiau moderuoti tinklapių :) Tiek, apie mane. Nuotraukos nedėsiu.

PS: Jei, kam svarbu, man 15 metų.

nHk , parašyk į až skypę savo, abu gal pažaisim ? :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5033 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...