Peršokti į turinį

www.bladeofeternity.com


BBG

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4669 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ar kas žaidžiat Blade of Eternity - text-based MMORPG?

Pagalvojau, gal reikia įdėti ir žaidimo aprašymą, nes senasis jau kažkur toli pasimetė... gal kas susidomės ir išbandys.

Adresas: http://www.bladeofeternity.com/

Žanras: fantasy text-based MMORPG

Žaidime galima kelti lvl atakuojant kitus žaidėjus arba darant crimes (darant crimes taip pat gaunami žaidimo $/kristalai/skill points), kelti stats (Strength, Agility, Guard, Labour, IQ) daryti questus, gaminti daiktus, sukurt arba įstot į klaną ir kovot su kitais klanais ir dar daug visko... Tik užsiregistravus galima padaryti "New Player Checklist" kuri darant galima labai greitai susipažint su žaidimu, tad daug čia pasakot nereikia... Žaidimas pastoviai tobulinamas atsižvelgiant į žaidėju pageidavimus, per šventes būna įvairių event...

Pridedu pora screenshotu npcfight.th.png gyma.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Aš pats dažniausiai žaidžiu telefone, galima žaist net ir Java nepalaikančiuose telefonuose. Žaidimas yra nemokamas su galimybe donatint ir už tai gaut Gold Tokens už kuriuos galima pirkt daiktus kuriuos ir taip galima rast/pasigamint ar nusipirkt iš kitų žaidėjų, be to Gold Tokens gaunami tiesiog žaidžiant... Aš neinvestavęs nė cento turiu Gold Tokens: 37,762 ir vienintelis dalykas ko jums gali reikėti už juos pirkt tai donator days (Donator Days [60] - 5,500 Tokens, atitinkamai mažiau dienų ir kainuoja mažiau), tad galima drąsiai sakyti, kad tai yra visiškai nemokamas žaidimas.

Jei kas susidomėsit, galit registruotis per mano referaline nuoroda http://www.bladeofeternity.com//register.php?REF=5555 jums pasiekus 10lvl jūs gausit žaidimo $.

Registruojantis galite nesukt sau galvos dėl nick pasirinkimo, nes žaidimo metu galėsite kaitaliot savo nick kiek tik norit, taip pat registruojantis nebūtina vesti tikro emailo nes registracijos nereikia patvirtint (bet spėju paskui negalėsi recoverint pswrd :) )

Jei kils klausimų apie žaidimą, kreipkite pasistengsiu atsakyt, žaidime galite mane rast Nick: Monk ID: 5555

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4669 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...