Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5430 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, noriu duoti jums savo kelis GameModes, kuriu as nenaudoju ir noreciau juos istrint. Bet pagalvojau - Ikelsiu cia ir istrynsiu.

Pirmasis:

Sitas Gamemoda's yra nuo TKG 7,1. Bet cia tikrai skiriasi, yra mapp darbu, sutvarkyti bugai kaikurie. dar truksta komandos kaip direktoriu chat neturejai laiko jos ydeti tai atsiprasau

:(. Zodziai sutvarkyti, nera klaidu daug kaip buvo... AMINAI ir pns... :D Padariau darbus nuo tam tikro XP. Sukuriau darbam kai parasai /darbas ismeta GUI lentele. O buvo kad tik paraso. Tai tiek apie pirmaji.

Antrasis:

Sitas GameModa's yra kiles nuo GRP4. Veiksmas Vyksta Las-Venturas mieste. As kazkiek bugu bandziau tvarkyti bet nelabai isejo. Kitus bugus jeigu reiks GM labai zinau sugebesit isitaisyti! buciau istaises tik laikas = Pinigai ;D

Tai GM yra neblogas tik sakau, yra bugeliu. Nedideliu tokiu.

http://www.wupload.com/file/70452554

Jeigu neblogas +rep ;) O GOLOR nepasitykekit! VAIKAS 1000000%

Tikrai GM is mano kompo! Nemeluoju! Jeigu neblogi GameModai gal ir nepagailesite +rep :) Dekui :)

• Atsakymų 42
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Man patinką Lv Gm, bet jei bugu yra ir dar tingi pabaigti kurti kai kurias sistema tai nemanau kad kas duos rep

As saukau, neturiu dabar laiko tvarkyt ji. Tureciau laiko sutvarkyciau. Kai suvedi GPS virs alvos dar rodykle ismeta kai nusistatai vieta. Su si tuo atidyrbau. buginas buvo kokiu 70% dabar yra 30% ar 20%

-- Papildyta --

Nemeluoju ;) Jau vienas zmogus isbandes :)

Įdėsiu laikinai NGLV Gamemoda kurį man išsiuntė į AŽ,kad temos autorius " neužpyktu " tai delto laikinai.

Siųskites į sveikata :)

golor, pazeidei susitarima! Istrink!

Beja, teisiu pazeidimas ;) Sekmes, nesilankysi su situo akauntu ilgai :);) Siulau istrint, jeigu ne tai nematysi sito akaunto. Nekenciu zmoniu kaip tu! Melagiu, ir atsiprasan moliniu vaiku! Tau 10!

Įdėsiu laikinai NGLV Gamemoda kurį man išsiuntė į AŽ,kad temos autorius " neužpyktu " tai delto laikinai.

Beja, teisiu pazeidimas ;) Sekmes, nesilankysi su situo akauntu ilgai :);) Siulau istrint, jeigu ne tai nematysi sito akaunto. Nekenciu zmoniu kaip tu! Melagiu, ir atsiprasan moliniu vaiku! Tau 10!

Man 12.Ir ką? Aš nekaltas,pats platini per AŽ ;DD Ir šio GM pradžia sukūrė Kanis.Pats baudike gautum.Man tai po*uj.

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Man 12.Ir ką? Aš nekaltas,pats platini per AŽ ;DD Ir šio GM pradžia sukūrė Kanis.Pats baudike gautum.Man tai po*uj.

Tai aisku ne as kuriau... As editinau. Tai istrynsi ar ne?

Tai aisku ne as kuriau... As editinau. Tai istrynsi ar ne?

Tuo labiau paliksiu.Ir baudikės gautum tu ;DD

TeeWorlds Game

bannerzh.png

Golor, neteisyngai pasielgiai ;) Nes tavim cia niekas nepasitikes, niekas nesius GM tau ;)

Kam man tų GM,jeigu aš pats galiu susikurti kokio man reikia.Ir pats blogai pasielgiai,kad man nusiuntei.p0ncik tau pačiam būtu buvęs autorinių teisių pažeidimas,kad vietoj Kanio apsimetei autoriu tu :) Aš nekaltas... ;D

TeeWorlds Game

bannerzh.png

Golor, neteisyngai pasielgiai ;) Nes tavim cia niekas nepasitikes, niekas nesius GM tau ;)

Kam man tų GM,jeigu aš pats galiu susikurti kokio man reikia.Ir pats blogai pasielgiai,kad man nusiuntei.p0ncik tau pačiam būtu buvęs autorinių teisių pažeidimas,kad vietoj Kanio apsimetei autoriu tu :) Aš nekaltas... ;D

Tavo supisti tevai kalti? :D ik pas mamyte papuka paciulk ;) tu nemoki kurt ;) Tu platint moki :) Tai kad prasom eik is sio forumo, bus visiem geriau :)

Tavo supisti tevai kalti? :D ik pas mamyte papuka paciulk ;) tu nemoki kurt ;) Tu platint moki :) Tai kad prasom eik is sio forumo, bus visiem geriau :)

Jeigu nemoku pagrindų - išeičiau iš forumo ;D Galėčiau ant lapelio viską surašyt ;D

TeeWorlds Game

bannerzh.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5430 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...