Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5470 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki pristatau jums naują gamemodą,Driftingo serveryje mes sugalvojome naują žaidimą Gaudynes, tarkime aš esu policininkas o jūs bėgate nuo manes, aš privalau jus paliesti, jaigu aš jus paliečiu jūs rašote " Aš gaudau ir rašote /count " suskaičiuoja iki 5 sekundžių o jūs per tas 5 sekundes privalėsite pabėgti. Iš nebuvimo ką veikti sukūriau 0.1 versiją, bugų nėra, čia idėtos tokios komandos kaip /policija, visiems praneša žmogaus kuris parašė /policija vardą , parašo kad " Naujasis policininkas yra (Pvž)Mantas_Vansevicius, bėkite, policininkas rašo /count, laukia kol suskaičiuos iki Go.. Po Go turi paliesti kitą žaidėją ir taip t.t..

Komandos (Nepamirškit kad čia tik 0.1 versija, updatinkite mapinkite ir didinkite modą.)

/policija - Policininkas...

Tavo spalva tampa - Mėlyna

/begikas - Pavirsti bėgliu.

Tavo spalva tampa - Raudona

/repair - Sutaiso tavo transportą.

/flip - Atverčia tavo transportą.

/jetpack - Duoda tau jetpacką.

Updatinkite, jaigu patiko +REP, dėmesio nekeiskite autorinių teisių, nedarykite to pačio kaip su Kanio GRP4 ...

Turite klausimų? Rašome temoje.

Gamemodo kūrėjas -PAWNED- kitaip žinomas Mantas_Vansevicius © 2011 Lietuva

Paveiksliukas Paveiksliukas

Atsisiūntimas

Catch.rar - 2.8 Mb

image.thumb.png.08f7b53421ef0f9f204e4a01242875cb.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5470 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...