Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

man kaiptik patinka prisitraukimai ;D aisku tureciau hanterius ar kaip ten jie ;D tai juos kilnociau bet as taip savarkiskai ;D

Tai man tėvas ištekino, turėtų metalo, dar svorių pridėčiau, kad svoris apie 40-50kg būtų. Pasiimk plytas į rankas ir piriot vyras! :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Greičiausias variantas būtų sveikatingumo centras, aš jį lankau nuo praeitų metų rudens, ne dėl to, kad esu storas, o dėl to, kad augtų raumenys. Jau po pirmo mėnesio aiškiai pasimatė, kad sportuoju. Sportuoju visas dienas, išskyrus trečiadienį ir sekmadienį.

Jei sporto klubas tau nepriimtinas variantas, tuomet siūlau nusipirkti hantelius, kad svorį galimėtų keisti, nes paskui su kelių kilogramų hanteliais pasirodys labai lengva sportuoti. Daryk visaip - atsigulęs į šonus (krūtinei), atsisėdęs/atsistojęs bicepsą taip:

166c625e2676001f786a2078b47afba4230.jpg

tricepsą atsisėdes taip:

72ce7ec8241505af0395d214d3749340740.jpg

nu krč yra daugiau pratimų, tik sunkiau paaiškint, lengviau parodyt.

O presui - atsilenkimai, kojų kėlimas atsigulus ir pnš shit :).

Taigi dėkui labai visiems, norėčiau dar paklausti, ar apsimoka lankyti "kačialke" jeigu man 13 metų, ir dar aš lankau futbolą. Nebūtų didelis krūvis ar kažkas panašaus ?

Nori uždirbti realių pinigų? Skaityk temą : http://www.supergames.lt/slamstas/zeekrewards-u-darbis-t103148.html Susidomėjote? Reikia daugiau informacijos? Skype: rokiukaz

Taigi dėkui labai visiems, norėčiau dar paklausti, ar apsimoka lankyti "kačialke" jeigu man 13 metų, ir dar aš lankau futbolą. Nebūtų didelis krūvis ar kažkas panašaus ?

Jeigu labai neįsijausi sporto klube tai gal ir nebūtų. Iš pradžių jausies pavargęs, nes raumenys nepratę ims mausti, bet po kurio laiko pripras ir skausmas greit praeis. Beto, daugumoj sporto klubų iki 15 metų žmonėms daroma akcija, mažiau į mėnesį mokėt reikia.

Nuvažiuok į kaimą ir dirbt vasarą , raumenys paaugs automatiškai.Na jei jau nori tai PATARČIAU DARYTI ATSILENKIMUS , ATSISPAUDIMUS IR PRISITRAUKIMUS.Pats asmeniškai niekada nesportuoju taip priverstinai , kai kada retai padarau kelis pratimus ir turiu tą presą , bicus ir tricus... Prisitraukimų Normalių 10 Padirbu (13 metų)

Raumenys paaugs? Gal ištvermė, jėga išaugs, bet ne raumenys. :)

8gHUMz7.png

Nuvažiuok į kaimą ir dirbt vasarą , raumenys paaugs automatiškai.Na jei jau nori tai PATARČIAU DARYTI ATSILENKIMUS , ATSISPAUDIMUS IR PRISITRAUKIMUS.Pats asmeniškai niekada nesportuoju taip priverstinai , kai kada retai padarau kelis pratimus ir turiu tą presą , bicus ir tricus... Prisitraukimų Normalių 10 Padirbu (13 metų)

jo esu tai išbandęs. Pas klasioką, atrodo, raumenys yra, kaime gyvena, bet pačiupinėjau - ir susmigo pirštai. Pas jį ten oda susisuka ar kas ten yra xd

jo esu tai išbandęs. Pas klasioką, atrodo, raumenys yra, kaime gyvena, bet pačiupinėjau - ir susmigo pirštai. Pas jį ten oda susisuka ar kas ten yra xd

Na šiaip tokiu metu, dirbant kaime tik degini savo raumenį, bet žinoma didini jėgą. Taigi šakę į rankas ir einat karvėm "šėko" mest. :D

8gHUMz7.png

Nori uždirbti realių pinigų? Skaityk temą : http://www.supergames.lt/slamstas/zeekrewards-u-darbis-t103148.html Susidomėjote? Reikia daugiau informacijos? Skype: rokiukaz

Na šiaip tokiu metu, dirbant kaime tik degini savo raumenį, bet žinoma didini jėgą. Taigi šakę į rankas ir einat karvėm "šėko" mest. :D

ta šėką mesti reikia tik ziema, kadangi vasara karves laukuose ganosi ;D

Jeigu labai neįsijausi sporto klube tai gal ir nebūtų. Iš pradžių jausies pavargęs, nes raumenys nepratę ims mausti, bet po kurio laiko pripras ir skausmas greit praeis. Beto, daugumoj sporto klubų iki 15 metų žmonėms daroma akcija, mažiau į mėnesį mokėt reikia.

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Daug valgyk ir patys raumenys užaugs :D

Jei čia tavo patirtis šneka, įdomu kaip tu atrodai.

-- Papildyta --

ta šėką mesti reikia tik ziema, kadangi vasara karves laukuose ganosi ;D

Hmm wtf? Kur mano postas dingo? ;oo

Daug valgyk ir patys raumenys užaugs :D

Jei čia tavo patirtis šneka, įdomu kaip tu atrodai.

Taigi paprikol. O Tau jau žliumbt pradeda ;D

Aš daug valgau, bet kadangi mano medžiagų apykaita greita tai ir jokio efekto nuo tavo komentaro :).. O jeigu jau žadi sportuot, tai valgyk varkšę, bananus, makaronus ir kt.

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...