Peršokti į turinį

Lithuanian WoozWorld Support Site - WoozWorld.ql.lt


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

http://www.WOOZWORLD.QL.LT

Sveiki, kadangi, atidarau nauja projektą, ir noriu pasakyti kad šioje temoje nekalbėkite APIE .EU domeno pirkimą. Kai bus laikas, pirksiu .lt, kadangi čia bus TIK lietuviškas saitas, ir NENORIU jokių kitakalbių žmonių. DIZAINAS šitam žaidimui kaip tik, kad ir nemokamas, bet MAN jis geras. Daugumai irgi geras, tad apie dizainą, kad jis neunikalus nekalbėkite prašau.

APIE ŽAIDIMA:

Žaidimas yra anglų kalbos, labai puikus žaidimas, bent jau man, šiek tiek vaikiškas ir mergaitiškas, bet man tokie patinka, tad nutariau sukurti PIRMAJĮ apie tą žaidimą tinklapį, nes noriu tą žaidimą reklamuoti, kad daugiau lietuvių žaistų (nors ir dabar nemažai yra). Žaidimas apie, pardavimus, stilių, madą.. Rengiesi kaip nori, kuo brangesnios aprangos tuo stilingesnis būtum, atidarai savo parduotuvę, eini pardavinėti daigtus, rūbus, ar kokias pūzles ir kt. Nuperka iš tavęs, reklamuojiesi, gauni woozų, rengiesi dar stiliškiau, pagal sezono madą, ir t.t.. Pabandykit, pamatęs šitą žaidimą, iš pirmo žvilgsnio tikrai nežaisčiau ir aš, po 2-3 dienų, žaidžiau tai ohoho... Na man patiko..

http://www.woozworld.com

APIE TINKLAPĮ

Tinklapis, ne iš geriausių, registracija BŪTINA, ČIA ne eilinis CS tinklapis, ir kur pamokų milijonai tapačių yra, ŠITAME tinklapyje yra 18 straipsnių, KUR jūs niekur kitur jų nerasite.. Naujienas dėsiu tik naujas, nes senas beprasmiška dėti.. Prisijūngę jūs galėsite: naršyti forume, skaityti ir rašyti forume, rašyti šaukykloje, bendrauti su nariais, skaityti straipsnius ir daug kitų privilegijų prisiregistravus.

Tinklapyje, yra mano parduotuvė, kur aš parduodu woozus bei beexus. Tai tiek, susitiksime ten.

REKLAMA

ŠIUO metu keičiamės backlinkais,

REKLAMA (tik vieną galiu idėti) 468x60,

Tai tiek, kontaktai profilyje, tinklapyje viešai neskelbiu skypę, ir nevengiu kitų tinklapių reklamos, niekur jų neužkišu.

http://www.woozworld.ql.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...