Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Žukov vs xStaks'as  

42 balsai

1. 1. Žukov vs xStaks'as

• Žukov'o
      31
    • xStakso
      11

Recommended Posts

Mane juokina. Staska kokia tavo scriptinimo patirtis ir ar moki programuoti ką nors be Pawno?

Pascal, c++,

-- Papildyta --

Mane juokina. Staska kokia tavo scriptinimo patirtis ir ar moki programuoti ką nors be Pawno? ;)

+ nesakyk, kad negalima spręst apie projektą kol jo nėra, jeigu pats jo dar nepadaręs :mucha:

P.S. Tavęs iš vis RP pasaulyje nematęs, tai čiuju pusė žmonių GRP'iniai bus ir nemokės to tavo RP, o apie Žukovo projektą žino jau ne vienas kewl RP'eris ;)

Aš jau supratau, tu šioje temoje taip padlaižiauji jam, laižai jam kokias turbūt todėl, kad tau jau pažadėjo vip/admin :). Gaila man tokių.

parasas.png?uid=76561198068733750

• Atsakymų 57
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Mane juokina. Staska kokia tavo scriptinimo patirtis ir ar moki programuoti ką nors be Pawno?

Pascal, c++,

-- Papildyta --

Mane juokina. Staska kokia tavo scriptinimo patirtis ir ar moki programuoti ką nors be Pawno? ;)

+ nesakyk, kad negalima spręst apie projektą kol jo nėra, jeigu pats jo dar nepadaręs :mucha:

P.S. Tavęs iš vis RP pasaulyje nematęs, tai čiuju pusė žmonių GRP'iniai bus ir nemokės to tavo RP, o apie Žukovo projektą žino jau ne vienas kewl RP'eris ;)

Aš jau supratau, tu šioje temoje taip padlaižiauji jam, laižai jam kokias turbūt todėl, kad tau jau pažadėjo vip/admin :). Gaila man tokių.

Vien iš tavo rašto galima spręsti, bet to tu nieko nemoki vaidinai skripteri nors nieko nemokėjai. Dabar tas pats... Gailą man tavęs.

:D D D D

Pascal, c++,

-- Papildyta --

Vien iš tavo rašto galima spręsti, bet to tu nieko nemoki vaidinai skripteri nors nieko nemokėjai. Dabar tas pats... Gailą man tavęs.

Na kai serveris startuos galėsi pažiūrėti moku aš ką nors ar ne.

Pascal, c++,

-- Papildyta --

Na kai serveris startuos galėsi pažiūrėti moku aš ką nors ar ne.

Jei tu moki tai kam ieškojai skripteriu:?

Gerai OFF-TOPIC Baigti.

:D D D D
Kažkaip pradedu abejoti jog žukovui 19, o jei taip tai viskas aišku. Užuot mokesis ir ko nors siekęs gyvenime spėju yra tėvų išlaikytinis praleidžiantis visą dieną ripindamas idėjas bei žaisdamas sa-mp :D:D:D. Apgailėtina vyruti.

Yra tokia specialybė Universitete - sistemų programavimas. Noras kūrti, tobulėti - mano savybės. So shut the fuck up.

OcOrato

Padariau klaida dideli klaida, kad balsavau už xStaskax Jau geriau už Žukova :)

Vien dėl to, kad nemoki mapinti gražiai :). Turiu dabar maperį kuris tikrai puikiai sumapins viską, bei flash web masterį :). Kaip pavizdys http://www.lvlife.lt

Baik čia girtis, ereli. Toks webas, kaip ten yra paprasčiausias Html variantas.. Per vidurį sudėti

, o šone irgi
. Nieko ypatingo :)

*Myliu SuperGames.lt* sorry web jų dabar suspenduotas, flashu neliko :(. Na nesvarbu kai sukursime galėsite pasigrožėti.

Padariau klaida dideli klaida, kad balsavau už xStaskax Jau geriau už Žukova :)

Vien dėl to, kad nemoki mapinti gražiai :). Turiu dabar maperį kuris tikrai puikiai sumapins viską, bei flash web masterį :). Kaip pavizdys http://www.lvlife.lt

Baik čia girtis, ereli. Toks webas, kaip ten yra paprasčiausias Html variantas.. Per vidurį sudėti

, o šone irgi
. Nieko ypatingo :)

*Myliu SuperGames.lt* sorry web jų dabar suspenduotas, flashu neliko :(. Na nesvarbu kai sukursime galėsite pasigrožėti.

Žiūrėk akių nepamesk besigrožėdamas :oho:

OcOrato

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...