Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4378 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ne visi darbai patiko, būtų tikrai prie ko prisikabint, pagal darbų sudėjima atrodo lyg labai greit peršokai iš naujoko darbų prie gan patyrusio pradžios. Keista, užtat 7/10.

Jeigu apgavai žmogų - nereiškia, kad Jis kvailas. Tai reiškia, kad Jis tavimi pasitikėjo labiau, nei Tu to vertas. 

• Atsakymų 68
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 2 mėnesių...

gomeze.png

Pirma klaida kurią pastebėjau, kad už žmogaus nugaros tas baltas dūmas (prie dešinio pieties) yra visiškai nelogiškas. Jeigu jis yra už žmogaus tą detalę turėtum pablurinti, o jeigu ji yra maždaug einanti per žmogų tai turėjai tą dūmą padauginti ir dar pridėti ant pačio žmogaus peties. Toliau tai nederančios spalvos. Ta tokia įdomi kūno spalva tikrai nedera prie fono tamsiai nublukusios raudonos. Galėjai pažaisti su B/W, kad susivienodintų spalvos. Toliau man nelabai patiko tekstas. Na, pats tekstas yra neblogas, bet aplink jį tokie kaip ir rėmeliai man čia netinka. Priežastis kodėl man jie nepatinka, tai, kad ta viršutinė linija užeina ant žmogaus veido, o tai nesuteikia gražaus vaizdo, o šiaip tai mano pačio akimis tiesiog nesižiūri.

7/10

torresb.png

Akys iškarto krypsta į plaukus. Toks jausmas, kad jie yra focalas, beto pats visas paveikslėlis gerokai over-sharpen. Kitą kartą sharpo layerį sumažink iki kokių 30%. Toliau, kas nepatiko tai marškinukų juostelės. Nežinau ar taip buvo stocke,, bet jei būtent tu padarei jas tokias ryškias - blogai. Susidaro negražus kontrastas. Šiaip galėjai tą tokį kaip ir ugnies efektą dešinėje uždėti ir kairėje, o tekstą kaiptik uždėti ant to dešinio peties, nes ten ta balta spalva tiktų. Tos linijos prie teksto šiuo atveju tinka, nes gražiai pritaikytos ir nėra labai ryškios, tad neišsišoka. Kas dar nelabai patiko tai fonas. Apačia yra labai pilna ir išdirbta, bet fonas priešingai. Jeigu foną išblurinai tai padarei blogai, būtų užtekę konors silpnesnio. Jeigu toks stockas, tai dėl viso pikto galėjai jį pakeisti, kad galutiniame vaizde nebūtų tokių dalykų.

8/10

sugl// a.k.a. Ponas

gomeze.png

Pirma klaida kurią pastebėjau, kad už žmogaus nugaros tas baltas dūmas (prie dešinio pieties) yra visiškai nelogiškas. Jeigu jis yra už žmogaus tą detalę turėtum pablurinti, o jeigu ji yra maždaug einanti per žmogų tai turėjai tą dūmą padauginti ir dar pridėti ant pačio žmogaus peties. Toliau tai nederančios spalvos. Ta tokia įdomi kūno spalva tikrai nedera prie fono tamsiai nublukusios raudonos. Galėjai pažaisti su B/W, kad susivienodintų spalvos. Toliau man nelabai patiko tekstas. Na, pats tekstas yra neblogas, bet aplink jį tokie kaip ir rėmeliai man čia netinka. Priežastis kodėl man jie nepatinka, tai, kad ta viršutinė linija užeina ant žmogaus veido, o tai nesuteikia gražaus vaizdo, o šiaip tai mano pačio akimis tiesiog nesižiūri.

7/10

torresb.png

Akys iškarto krypsta į plaukus. Toks jausmas, kad jie yra focalas, beto pats visas paveikslėlis gerokai over-sharpen. Kitą kartą sharpo layerį sumažink iki kokių 30%. Toliau, kas nepatiko tai marškinukų juostelės. Nežinau ar taip buvo stocke,, bet jei būtent tu padarei jas tokias ryškias - blogai. Susidaro negražus kontrastas. Šiaip galėjai tą tokį kaip ir ugnies efektą dešinėje uždėti ir kairėje, o tekstą kaiptik uždėti ant to dešinio peties, nes ten ta balta spalva tiktų. Tos linijos prie teksto šiuo atveju tinka, nes gražiai pritaikytos ir nėra labai ryškios, tad neišsišoka. Kas dar nelabai patiko tai fonas. Apačia yra labai pilna ir išdirbta, bet fonas priešingai. Jeigu foną išblurinai tai padarei blogai, būtų užtekę konors silpnesnio. Jeigu toks stockas, tai dėl viso pikto galėjai jį pakeisti, kad galutiniame vaizde nebūtų tokių dalykų.

8/10

Dėl pirmo: tas dešinioji balta textūra gal kiek per daug išsikišus ir dėl to nesiderina. Šitą pripažystu tikrai. Toliau man asmeniškai viskas gerai ir patinka. (logiškai mąstant, nepatiktų - būtų kitaip)

Dėl antro: juostelės geltonos buvo ir man jos visiškai netrukdo. Gal plaukai ir atrodo kaip focalas, bet kai žiūri į avatarą, jie atkreipia vaizdą į galvą ir tuo pačiu matai veidą. O fonas toks dėl GM'o, bet man asmeniškai tinka ir toks. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4378 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...