Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėjau paklausti, gal kas žinote, kodėl man yra toks DALYKAS:

- kai kažką padarau su kompu (tiksliai nežinau ką) arba įeinu į kokią svetainę, man visi žaidimai pradeda strigti, t.y FPS (Frames, per second) nukrenta iki 2-10 (nors ant flash žaidimų turi būti apie 30, o ant cs ar pan., apie 100) ir viskas stryyyyyyyyynga!!! Turiu perkrauti kompiuterį ir tik tada žaisti. :///

OS - W7 professional.

Ram - 2GB

Kietasis diskas - C ir D. (išviso 550Gb)

Branduoliai 2. :///

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Gal java reik atsinaujint..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

":gcgotdau]

Prie ko java?

Prie naršyklės.

Dėja... Man fps drop'as būna ne naršyklėje, o žaidimuose kaip cs ir pan/,. :) Ir čia internetas neturi reikšmės. FPS - Frames per second.

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Man irgi tas pats, kaip žaidžiu kokius žaidimus, kaip CS-MTA, ar pnš. Visada kaip išeinu iš naršyklės, visada man dropina FPS, bet nežina kodėl..

-- 19 Lie 2011, 15:03 --

Man irgi tas pats, kaip žaidžiu kokius žaidimus, kaip CS-MTA, ar pnš. Visada kaip išeinu iš naršyklės, visada man dropina FPS, bet nežina kodėl..

":f7xv7lzy]
":f7xv7lzy]

Prie ko java?

Prie naršyklės.

Dėja... Man fps drop'as būna ne naršyklėje, o žaidimuose kaip cs ir pan/,. :) Ir čia internetas neturi reikšmės. FPS - Frames per second.

Java gali turet reiksmes (Kodel,neaiskinsiu..)

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...