Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Atskleistas naujas Left 4 Dead režimas?


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4723 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Valve išleis naują režimą savo zombių šaudyklei. Survival iki keturių žaidėjų susidurs su Left 4 Dead zombių ordomis ir kartu turės įveikti eilinius gyvus numirėlius ir bosus. Chetas Faliszhekas iš Valve pasakoja: "Sukūrėme 15 Survival žemėlapių iš dabartinio žaidimo teritorijų ir paruošėme visiškai naują vietą - švyturyje. Kiekviename žemėlapyje atsidursite nedidelėje teritorijoje, kurioje yra gausybė ginklų, Molotovo kokteilių, propano bakų, bombų ir panašiai. Pradžioje užkrėstųjų nebus. Viskas tylu ramu, kol neprasidės žūtbūtinė kova. Ji vyks tol, kol neliks nė vieno gyvo. Užkrėstieji puola bangomis tam tikru laiku, tad nebus kada ieškoti per ankstesnės ataką išlikusio vienišo zombio. Puolančiųjų grupes sudaro įprasti zombiai ir bosai. Gali užpulti keturi medžiotojai, du rūkaliai ar du bumeriai. Jei ištversi gana ilgai, teks kautis su gausybe tankų. Dėl bosų kaitos turėsi nuolat keisti savo taktiką ir susidursi su naujais pavojais." Šiuo režimu Valve siekia surengti pasaulinį visų žaidėjų turnyrą. Tavo kovos rezultatas pateks į pasaulinį sąrašą, tad kuo ilgiau ištversi, tuo aukščiau būsi įrašytas į lyderių sąraše. Kad susidarytum įspūdi, pasakysime štai ką: patys Valve kovoje ištveria apie aštuonias minutes. Be išlikimo režimo, naujasis papildymas leis Versus kampanijoje dviem žmonių komandoms žaisti žmones ir bosus originalaus žaidimo Dead Air ir Death Toll epizoduose. Nuo pat L4D pasirodymo šios galimybės labai prašė du milijonai žaidimo gerbėjų. Bus išpildytas ir kitas prašymas - išleisti modifikavimo įrankiai. Valve savo Team Fortress 2 žaidimu jau įrodė, kaip puikiai sugeba pateikti vis naujos medžiagos ir išlaikyti įdomumą bei intrigą. Naujas režimas neseniai pasirodžiusiam Left 4 Dead byloja apie tikrai šviesią žaidimo ateitį.

Leidėjas: "Valve"

Kūrėjas: "Valve"

Data: pavasaris

Šaltinis: PC Gamer žurnalas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 mėnesių...
  • Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4723 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...