Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Mano augintiniai [ Perziurek įdomu ]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5455 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Esu vorų myletojas .. Vorai - tarantulai .. Mėgstu egzotinius gyvunus .. Turejau skorpioną , gyvatę ( nenuodinga ) ir du tarantulus .. Vardai Skorpionas - neturi : DD Gyvate - Simas Tarantulas - Neturi : DD

Kitas irgi neturi .. : DD

Gyvate - Lampropertus getulus splendida

2 tarantulas buvo nuodingiausias pasaulyje .. jis įkanda ir supaleryžuoja 1 dienai jo pavadinimas A. Metallica

1 tarantulas mažiukas , nuostabus padarėlis ..

------------------- Gyvate -------------------------

Dėja , kai gyvate užmigo žiemos miegu .. ji neatsikelė ... štai foto ..

http://www.part.lt/img/fa626ad2b6049c86 ... a16497.jpg

Gyvate labiausiai mylėjau ..; //

-------------------------------------- Tarantulas ----------------

Foto -

aaa59d6c926ae7367ac3c6db62d1177b674.jpg

--------------------------------------- Skorpionas ---------------

Mažiukas padarelis kuris žnaibosi .. : // jis buvo geras ir niekados nebande su uodega įkirst į ranką ..

-------------------------------------- Pabaiga ---------------------

Štai ir viskas .. daugiau nebegaliu rašyti .. trūksta žodžių kaip gaila gyvatęs.. Viso ..

Svečias
":358xpfby]
Iškur gavai šiuos augintinius?Ar gal žinai artimiausia vieta kur gauti? Nes gyvūnų parduotuvėje kažin ar tokių gausi.Bet faini tokie ;D :)

http://www.egzotika.info man atrodo... Ten pilna. :) + mano pusbrolio tėvas augina 2 tarantulus. Brachipelma smithi ir dar kažkokį. Toliau Gyvatę Pienine. Ir 2 driežus. 1 skorpioną. Beto krūva tarkonų.

Jo , mano brolis sukurė tą egzotika.info tai jis for free gavo gyvatę. ;D

-- Papildyta --

Jo ,aš ir turiu pilna tarakonų ir lervų , maitinu tarantūlus lervom ir tarakonais, o gyvatę maitindavau uzšaldytomis žiurkėmis ;D

Dar turiu video kai ji valgo, kam atsiusti i pm :D

Svečias
":1hhlf24t]
":1hhlf24t]
Iškur gavai šiuos augintinius?Ar gal žinai artimiausia vieta kur gauti? Nes gyvūnų parduotuvėje kažin ar tokių gausi.Bet faini tokie ;D :)

http://www.egzotika.info man atrodo... Ten pilna. :) + mano pusbrolio tėvas augina 2 tarantulus. Brachipelma smithi ir dar kažkokį. Toliau Gyvatę Pienine. Ir 2 driežus. 1 skorpioną. Beto krūva tarkonų.

Šaunu. Ten apie viską galima gauti informacijos. Tik nelabai apie vėžlius://// Nes aš turbūt pirksiu vėžlį, gal kokį sausumos. :P

Mano kaimynė turėjo vežlį bet kandžiodavosi labai ..;D

Svečias
":9car2lbv]

Šaunu. Ten apie viską galima gauti informacijos. Tik nelabai apie vėžlius://// Nes aš turbūt pirksiu vėžlį, gal kokį sausumos. :P

Mano kaimynė turėjo vežlį bet kandžiodavosi labai ..;D

Gal valgyt neduodavo? Nes pvž aš kuriuos mačiau nesikandžioja.:D

Nežinau ar neduodavo ;DD Off topic numesk i pm skype ;D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5455 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...