Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Recommended Posts

👋 Sveiki užsukę!
Esu vextass https://m.twitch.tv/vextass/home man yra 26metai ir džiaugiuosi, kad užklydote. Pradėjau savo streamingo kelionę visai neseniai, tad šis kanalas yra viena didelė „darbų eigoje“ zona. Čia nerasite „pro“ lygio žaidimo ar Holivudo vertos produkcijos – čia aš mokausi, klystu ir bandau perprasti viską kartu su jumis! 😅
⚠️ DĖMESIO: N-18
Streamuose vartoju necenzūrinius žodžius, todėl turinys skirtas suaugusiems. Jei tai jums netinka – įvertinkite tai prieš pasiliekant.
🕹️ Ką čia rasi?
Šis kanalas nėra skirtas vienam konkrečiam žaidimui. Mano filosofija paprasta: jei žaidimas atrodo įdomiai, juokingai ar tiesiog keistai – mes jį žaidžiam.
Įvairovė: Nuo populiarių hitų iki pačių keisčiausių indie projektų.
Chill atmosfera: Čia nėra „tryhard“ rėžimo. Svarbiausia – atsipalaiduoti ir gerai praleisti vakarą.
📜 Taisyklės (kad visiems būtų jauku)
Norime sukurti bendruomenę, kurioje gera visiems, todėl:
🚫 Jokių toksiškų komentarų. Negatyvui, patyčioms ar trolinimui vietos nėra – banas skiriamas iškart ir be įspėjimo.
Jokios savireklamos. Bandymai reklamuoti savo ar kitų kanalus bus baudžiami banu.
Discord nuorodos. Botas automatiškai blokuoja nuorodas į Discord, todėl jų čate talpinti negalima.
Mėgaukimės procesu. Jei nori pasijuokti iš mano nesėkmių žaidime – pirmyn, tai visada smagu.
🔔 Kaip nepraleisti streamų?
Nori gauti pranešimus, kada tik įsijungiu? Prisijunk prie mūsų Discord serverio: [https://discord.gg/QeQqJg2qn6]
Tai geriausias būdas sekti naujienas, nes visus pranešimus apie streamų pradžią skelbiu ten!
Jei nori palaikyti naujoką, tiesiog pasijuokti kartu ar tiesiog praleisti gerą laiką – užeik, junkis į chatą ir būk dalimi mūsų pradžios! 🎮

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...