Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

www.llb.lt - Lietuviška Lineage Bendruomenė


tomosiuss

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4668 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

tinklapis gyvuoja daugiau, nei vieną mėnesį, žemiau pasistengsiu kuo detaliau nušviesti esamą situaciją ir trumpai apie jį papasakoti.

Stengiamės atlikti pagrindinę tokio tipo puslapių funkciją t.y dalintis failais, teikti naudingą informaciją, prie kurios galėtų prieiti betkuris žmogus, apie tai daug pasakoti manau nereikia.

Pagrindiniai mūsų puslapio/projekto pliusai

Turime privačią failų talpyklą į kurią keliame visus failus pateiktus puslapyje. Failų talpyklos sistema kurta mūsų pačių, todėl galime greitai sutvarkyti iškilusius nesklandumus. Failų siuntimasis vyksta tiesiogiai, t.y paspaudus ant nuorodos žmogus niekur nenukreipiamas, jam iškart pateikiamas failo išsaugojimo langas, taip pat neribojame atsisiuntimo greičio ar kiekio.

Puslapį dažnai atnaujiname, prižiūrime.

Kuriame, prižiūrime, atnaujiname nuosavus puslapio priedus (kaip kad L2Fashion, L2Checker, nemokama reklama ir t.t.).

Kuriame, prižiūrime, atnaujiname įvairias unikalias (sakydamas unikalias turiu omenyje kurtas mūsų) sistemas skirtas Lineage2 serveriams, jų administratoriams ar žaidėjams ir jomis dalinamės nemokamai.

Rašome įvairius straipsnius susijusius su Lineage 2, imame interviu iš žaidėjų, serverių administratorių ar jų komandos narių (turbūt tai pradėjome daryti vieni pirmųjų), kuriame įvairius video ir tekstinius gidus, pamokas.

Puslapyje nededame ir nedėsime jokių grafinių reklamų (pvz. įvairūs reklaminiai baneriai), vienintelė reklama kuri egzistuoja puslapyje yra nemokama reklama kuri suteikia galimybę nemokamai įdėti savo nuorodą + aprašymą į mūsų puslapį (nuorodos rodomos pagrindiniame puslapyje).

Norint atsisiūsti failus, peržiūrėti naujienas registracija nebūtina, tai leidžiame daryti laisvai.

Atsižvelgiame į lankytojų pasiūlymus, kritiką, idėjas, puslapį keičiame nevien pagal savo norus.

Nemeluojame savo lankytojams, nešnekame nebūtų dalykų, informaciją pateikiame tokią kokia ji yra, nes nematome reikalo meluoti ir taip bandyti "prisijaukinti" lankytojus ar pasirodyti kokie "kieti" mes esame, nes tai nesutampa su mūsų siekiais.

Administracijos tarpe vyrauja 100% pasitikėjimas, abu (administratorių yra 2) administratoriai turi didelį bagažą žinių įvairiose srityse.

Galėčiau paminėti dar kelis pliusus (3-5), bet to daryti tikriausiai nederėtų, kadangi tie "pliusai" arba dar neįgyvendinti arba jums jie pasirodytų perdaug savimeiliški.

Pagrindiniai mūsų puslapio/projekto minusai

Jei leistumėmės į smulkmeniškumus, tuomet minusus galėčiau vardinti ir vardinti, bet tie minusai greičiausiai būtų minusais tik man vienam.

Pagrindinis minusas yra tas jog nespėjame greičiau įgyvendinti užsibrėžtų tikslų, įdėjų, nesugebame greičiau atnaujinti sistemų, puslapio, pateikti daugiau naujų, įdomių priedų, įkelti daugiau naujienų, parašyti daugiau straipsnių, gidų, pamokų ir panašiai, kadangi prie puslapio dirbame dviese.

Tinklapio adresas: www.llb.lt

Ačiū už dėmesį, sėkmės.

[*]P.S. Šiuo metu ieškomi pagalbiniai kurie būtų atsakingi už failų kėlimą į puslapį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4668 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...