Peršokti į turinį

DGPT


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 97 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norejau jums pasiulyti uzsidirbti, pradzioje zinoma nieko daug nebus , bet palaipsniui gausite siokias tokias santaupas.
Projektas vadinasi DGPT , ir jisai jau veikia ganetinai senokai, apie ji yra net yahoo financinis straipsnis apie sia kompanija, todel neatrodo jog cia butu kazkoks scamas ar kazkas tokio, kadangi neduoda uzdirbti labai greitai ir labai daug kaip dauguma tokio pobudzio projektai.
Straipsni galite rasti uzsuke i sia nuoroda : https://finance.yahoo.com/news/dgpt-announces-launches-generation-artificial-091100753.html

Tai kalbant apie projekta, pirma gaunate 8 USDT nemokamai kuriuos investuojate 2 dienom ir jie ten po truputi auga, zinoma tai kaip trial dalykas, kad galetumete paziureti kaip sistema veikia.
Ir poto prasideda sumos nuo 100 USDT , kur generuojasi kasdiena po 4.4 USDT 30 dienu , po 30 dienu turesite 132 USDT , ka su jais galite daryti investuoti vel 100 USDT ir vel kasdiena generuoti po 4.4 USDT ir likusius issiimti.
arba kaupti vel ir vel investuoti , kadangi 1 lygio pakas leidzia investouti po 100 USDT 3 kartus, kas butu po 13.2 USDT per diena galima generuoti, norint pakilti i aukstesni lygi reikia pakviesti daugiau zmoniu jog atsirakintu tai , zinoma ten sumos didesnes, bet jeigu norite galite zaisti su tais turimais ir tarkim vis pasibaigus 30 dienu investuoji tuos pacius ir nusiimi tuos kuriu negali investuoti toliau.
Todel kaip matote kosmoso nepasidarysite, tik siaip toks papildomas uzdarbis, yra oficiali ju telegramo grupe, kur zmones meto screenshotus ir gauna dar ten papildomu USDT uz atliktas uzduotis, bet as su tuom nezaidziu nes neturiu tiek laiko.
Todel jeigu norite uzsiregistruoti ir pameginti savo invaite koda numesiu cia - https://ai.dgpt.cloud/register?invitedcode=108355464 
Minimum nusemimas prasideda nuo 10 USDT todel kad ir gave nemokamai 8 USDT negalesite to nusiimti, zinoma nusiimant yra dar duodami koks % mokesciam kuo didesnes sumas nusiimi tuo mazesni mokesciu procentai.
Zemiau ikelsiu keleta nuotrauku kaip projektas atrodo.

photo_2024-01-29_23-56-25.jpg

photo_2024-01-30_23-08-06.jpg

Screenshot_2024-01-31-10-45-19-842_com.abf.dgpt.tpgd.jpg

Screenshot_2024-01-31-10-45-29-793_com.abf.dgpt.tpgd.jpg

Screenshot_2024-01-31-10-45-41-435_com.abf.dgpt.tpgd.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 97 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...