Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Region change


manTT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 113 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas, 

Domina mane pasikeisti Steam region'ą, pamenu, jog buvau seniau pasidaręs Rusijos regiona, tačiau po kiek laiko kažkodel nebeėjo fund'ų prisideti, dabar prisiminiau, kad egzistuoja tokie dalykai, o kada infliacija taip spaudžia, o piratauti vistiek nesinori, tenka ieškoti būdų kaip sutaupyti, ar visdar apsimoka taip daryti? Ar ir išeina? Kuris regionas geriausias šiuo momentu?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Labas, jau virš pusės metu keičiu regionus žmonėms, jeigu esi suinteresuotas mano paslaugomis kviečiu apsižvalgyt čia - https://discord.gg/3pGQ8b9q

O atsakant į tavo klausimus:

Ar vis dar apsimoka? - Apsimoka, tačiau mažiau apsimoka, o mažiau apsimoka todėl, nes praeitų metų gale steam nusprendė pakeisti Turkijos bei daugelio kitu regionu tarp jų ir Argentinos valiuta į dolerį. Kas po šito atsitiko? Iš esmės žaidimų kainos supanašėjo su europinėmis. Pačios kainos priklauso nuo developerių, tai didesni šansai jog maži indie developeriai sumažins kainas iki numatytu tos rinkos kainų toje šalyje, tuo tarpu didesni developeriai gali būti labiau greedy ir laikyti aukštesnes kainas. 

Pats esu Turkijos regione, prieš valiutos pakeitimą Squad žaidimas kainavo ~4 eurus, dabar kainuoja su nuolaidomis 14 eurų. 

Šiuo metu geriausi regionai išlieka Turkija/Ukraina/Argentina. 

Su Ukraina yra geriausias variantas, tačiau yra esminė problema - balanso papildymas, unlike kitose regionose kur gali vienais ar kitais būdais susiveikti kokybišku virtualių kredito kortelių regiono keitimui, Ukrainoje to nėra, kas pasunkina prieiga prie tokių dalykų ir automatiškai regiono keitimo kaina paauga vos ne dvigubai. 

Tarkim keistume regiona į Turkijos tau gautusi kažkur - 5~7 eurai, o Ukraina pasidaryti double. |
 

Taip pat pats balanso pildymas Ukrainos regione yra sąlyginai komplikuotas, nes kad ir pildytis sąskaita iš pačių rusų, kuriu marketas yra uždarytas tau iš principo reikia keisti valiuta iš euro į rublius. 

Iš principo, labai komplikuota ir per daug laiko švaistymo dėl kelių eurų sutaupymo, todėl klientams rekomenduoju likti Turkijoje arba Argentinoje. 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 113 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...