Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4549 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

init? Best-life GM visi objektai GM'e nėra tokio aparato kaip init

-- Papildyta --

parsisiunčiau ta GM :D jei mokėjai 25LT tai apsipisai žiauriai net 8000 eilučiu nėra :D GRP4 ikišo :D:D nu eina man juokas, Rudis kaip eilini syki apipiso :D nu mldc rudi kad piniga kali :D tikrame Best-Life.LT GM yra ~70 CP o čia 20 kas toliau, mašinu turgus? net nemačiau tokio :D nu servo dar nebuvau pajunges bet tuoj pajungsiu ir dar pažvengsiu :D

buvau isijunges :D koks lempa servas :D Las-Venturas oro uoste 15 dvirku ir fsio visas LV miestas tuom ir baigiasi jokio kito obijekto jokios mašinos tusčias miestas :D arba tu čia skiedi arba tave apšove kai reikalas :D. Spawn vieta jau pažiejus i ja gali pasakyti kad čia tikrai ne Best-Life.LT GM sekmės gauditi rep ir toliau :D o aš dar pasijuoksiu iš GRP4 GM kur spawn vieta perkelta i LV, o jei tikrai mokėjai pinigus tai gali net nesivarginti skustis visokiem cyber mentam nes rudis gyvena ne lietuvoje ir banko saskaita ne jo vardu :D

[2011.07.04 22:25:51] !LukniS!: Tai papasakok apie serveri

[2011.07.04 22:26:11] Rudis.: Tai pats turi zinot

[2011.07.04 22:26:30] !LukniS!: Nu nezinau, nespejau i ji ateiti per atidaryma

[2011.07.04 22:26:33] !LukniS!: Tai nezinau

[2011.07.04 22:26:40] Rudis.: 56 zmones per atidaryma atejo

[2011.07.04 22:26:45] Rudis.: tai turi zinot kad geras

[2011.07.04 22:26:50] !LukniS!: Nu pasakyk

[2011.07.04 22:27:12] !LukniS!: Zinau tik kad namu sistema pas jus gera

[2011.07.04 22:27:19] Rudis.: Nu tai va. Perki?

Nebuvau per atdaryma serve ir nezinojau kas per gm. Tai ir ikiso turbut...

Mano darbai

FS rinkinukas

LRG.lt

!LMG.LT!

Pirmą nebepiskit čia proto, čia beveik viskas best-life. Ten tiesiog eilinis gamemode ir viskas.

kur tau beveik viskas best-life čia nei lašo Best-Life GM nepanašu, pirma tai Best-Life.LT GM rištas su MySql antra scriptas užima tikrai daugiau nei 8000 eilučiu, mačiau ta scripta tikrai apšove kai reikalaas

Pirmą nebepiskit čia proto, čia beveik viskas best-life. Ten tiesiog eilinis gamemode ir viskas.

kur tau beveik viskas best-life čia nei lašo Best-Life GM nepanašu, pirma tai Best-Life.LT GM rištas su MySql antra scriptas užima tikrai daugiau nei 8000 eilučiu, mačiau ta scripta tikrai apšove kai reikalaas

O tu *Myliu SuperGames.lt* galvojau kad tas luknis pirko? Nusipirko kad paplatintu? Aik gerai :D ČIa jus apšove o ne ji apšovė :D Ir beto parašiau vien dėl to kad pažėčiau tavo reakcija :D IR skripteriai kurie moką su mysql moka atsirišti.

Bet čia tikrai ne best-life.

Tai kad čia jis man rodos apšove o ne ji :D

:D D D D
  • Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4549 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...