Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5453 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 65
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Būsime konkurentai, brolau. Gud lack fo ya.

Nemanau :D. Nei tu normalią komandą surinksi, nei tu jį baigsi. Visų pirmą esi visiškai nežinomas. O visų antrą niekas prie taves nesijungs. Na, bet nenoriu būti šiurgštus, gal aš klystu.

Nežinomas tik tau, drauguži ;)

Tai, kad tu žalias :D :D :D Mane vos keli pažysta :D

Nemanau :D. Nei tu normalią komandą surinksi, nei tu jį baigsi. Visų pirmą esi visiškai nežinomas. O visų antrą niekas prie taves nesijungs. Na, bet nenoriu būti šiurgštus, gal aš klystu.

Nežinomas tik tau, drauguži ;)

Tai, kad tu žalias :D :D :D Mane vos keli pažysta :D

Jūs sprendžiat pagal rangą, o ne pagal patirtį. Durnas požiūris. No ofence.

OcOrato

Nesuprantu, ne tik, kad mintį pavogė, bet ir prison-rp svetainę pavadino. Na nieko tikio vistiek .lt domeną aš nusipirksiu ir jūsų tie tk atrodys apgailėtinai.

-- Papildyta --

Sugalvojau geriausia variantą abiems projektams, tiesio susijungti :D.

Bus ir pigiau, ir greičiau + nebus konkurencijos.

Jei jums tinka mano skype:

xstaskax1

parasas.png?uid=76561198068733750

Nespręsk apie žmogu jai jo nepažysti.

Samukai gerai sakai. Dar galiu pasakyt daug kilt kitiems iki Žukovo lygio, nes jis tikrai daug sugeba. :)

Nesuprantu, ne tik, kad mintį pavogė, bet ir prison-rp svetainę pavadino. Na nieko tikio vistiek .lt domeną aš nusipirksiu ir jūsų tie tk atrodys apgailėtinai.

-- Papildyta --

Sugalvojau geriausia variantą abiems projektams, tiesio susijungti :D.

Bus ir pigiau, ir greičiau + nebus konkurencijos.

Jei jums tinka mano skype:

xstaskax1

I will think about this.

OcOrato

Galiu Staskai palinkėt sėkmės. Nesusijungei su Žukovu, turi stipresnį už save konkurentą. Aš jau nešneku apie jo scriptinimo ir viso kito programavimo patirtį. GL, bet jau matau kas geresnis RP'eris ir scripteris. ;)

Na kas geresnis Riperis yra tai mes puikiai žinome. Kas sugalvojo šį projektą pirmas ir kas kieno domeną nukopijavo :D.

parasas.png?uid=76561198068733750

Galiu Staskai palinkėt sėkmės. Nesusijungei su Žukovu, turi stipresnį už save konkurentą. Aš jau nešneku apie jo scriptinimo ir viso kito programavimo patirtį. GL, bet jau matau kas geresnis RP'eris ir scripteris. ;)

Na kas geresnis Riperis yra tai mes puikiai žinome. Kas sugalvojo šį projektą pirmas ir kas kieno domeną nukopijavo :D.

Na kas geresnis Riperis yra tai mes puikiai žinome.

Not you.

Kas sugalvojo šį projektą pirmas

Not you.

kas kieno domeną nukopijavo

Not me. Ir taip buvo aišku - kas pirmesnis tas gudresnis. Niekur nebuvo skelbta, kad tu nori tokio domeno.

OcOrato

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5453 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...