Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5453 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 65
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

ŽukOv ištirkūjų yra geras žmogus daug ką išmanoma . O GRP serveriai tikras mėšlas.

Varai ant grp nežaidiai tikrame RP serveryje, jei žaidiai pasakyk pora. Dabar lietuvoje visi serveriai lupta grp kopija.

Oi žmogeli. Tavo akys labai mažai mačiusios. Jei žinai tik savo LRG ir SARG tai patylėk geriau. Freeroama - tikrai ne GRP kopijos, LTRP, MG-RP ir kiti RP serveriai - vapšie nieko iš GRP nematau paimta. GTA-MP MTA projektai iš vis be žodžių, o būsimas RP serveris, geriau patylėsiu. Ne be reikalo apie du metus daro.

ŽukOv ištirkūjų yra geras žmogus daug ką išmanoma . O GRP serveriai tikras mėšlas.

Varai ant grp nežaidiai tikrame RP serveryje, jei žaidiai pasakyk pora. Dabar lietuvoje visi serveriai lupta grp kopija.

Oi žmogeli. Tavo akys labai mažai mačiusios. Jei žinai tik savo LRG ir SARG tai patylėk geriau. Freeroama - tikrai ne GRP kopijos, LTRP, MG-RP ir kiti RP serveriai - vapšie nieko iš GRP nematau paimta. GTA-MP MTA projektai iš vis be žodžių, o būsimas RP serveris, geriau patylėsiu. Ne be reikalo apie du metus daro.

SA-MP žaidžiu jau trys metai, net neabejoju jog esu matęs kur kas daugiau už tavęs, gaila man tokių kaip tu kutir specialiai padlaižiauja, bei laižo kojas už Vip'us admin'us :).

parasas.png?uid=76561198068733750

SA-MP žaidžiu jau trys metai, net neabejoju jog esu matęs kur kas daugiau už tavęs, gaila man tokių kaip tu kutir specialiai padlaižiauja, bei laižo kojas už Vip'us admin'us :).

Pavardink RP serverius, kuriuose esi žaidęs, bei savo slapyvardžius ;) Ir viskas bus aišku.

OcOrato

SA-MP žaidžiu jau trys metai, net neabejoju jog esu matęs kur kas daugiau už tavęs

Atsiprašau, bet susilaikyt negalėjau. Nebijok SA-MP žaidžiu 4 metus, pradėjau scriptint FR, po to žaisdavau GRP (nebijok tai nebūdavo šūdini LRG ar SARG) kurie buvo tikri GRP, kurti Kanio ir nepaplatinti, kuris tebuvo vienintelis GRP Lietuvoje. Vėliau paplatinus ir pats bandžiau kurt ir tuo užsibaigė. Nebijok mano akys ir rankos mačiusios ir FR gerų ir tikrų GRP, o ne šūdo gabalėlių ir pačio Pawno ;)

SA-MP žaidžiu jau trys metai, net neabejoju jog esu matęs kur kas daugiau už tavęs

Atsiprašau, bet susilaikyt negalėjau. Nebijok SA-MP žaidžiu 4 metus, pradėjau scriptint FR, po to žaisdavau GRP (nebijok tai nebūdavo šūdini LRG ar SARG) kurie buvo tikri GRP, kurti Kanio ir nepaplatinti, kuris tebuvo vienintelis GRP Lietuvoje. Vėliau paplatinus ir pats bandžiau kurt ir tuo užsibaigė. Nebijok mano akys ir rankos mačiusios ir FR gerų ir tikrų GRP, o ne šūdo gabalėlių ir pačio Pawno ;)

Martynai atleisk, tačiau noriu paklausti kiek tau metų? Tu vis sakai nebijok ir pan. vienas mano pažįstamas šešiametis taip rašo :). Bei sakai žaidi sa-mp keturis metus, na ir kas iš to? Tu dabar protingesnis? Manau tai tik pasako, kad tu didesnis nolifer už mane :). Bei pasakyk nuo kokios sa-mp versijos pradėjai žaisti.

parasas.png?uid=76561198068733750

Martynai atleisk, tačiau noriu paklausti kiek tau metų? Tu vis sakai nebijok ir pan. vienas mano pažįstamas šešiametis taip rašo :). Bei sakai žaidi sa-mp keturis metus, na ir kas iš to? Tu dabar protingesnis? Manau tai tik pasako, kad tu didesnis nolifer už mane :). Bei pasakyk nuo kokios sa-mp versijos pradėjai žaisti.

Žinai kas čia vaikas - TU, kodėl ? - Putiesi, kai erelis, tu viską geriausiai moki - kiti nieko nemoka, tu pats geriausias - visi kiti blogi, visi tik vogia tavo idėjas - nors jos net ne tavo. Apsiramink nors kartą, "KEIKSMAŽODIS"

OcOrato

14. Noliferis? Visų pirma noliferis yra tas kuris jau neturi ką veikt be kompiuterio, šioje pozicijoje be SA-MP, o aš gal žaidžiu max 2h tai prie ko čia noliferis? Va čia nusišnekėjai ;) Atsimenu kai scriptinau buvo lygtais 0.2X. :)

Iš tavo komentaro matau, kad tu ten nežaidęs, ten net iki grp tam serveriui toli, tiesiog gera mintis :) Kurią nėra sunku įgivendinti, šiuo metu truputį pristabdęs ši reikalą esu, tačiau tikrai neatmesiu jo į šoną :)

Ir dar kartą paskaitęs tavo postus, aš tiesiog apanku. Tu viską spręndi iš žmogaus veiksmų, o ne iš jo praeities. Tu pirma geriau pasidomėk ir susižinok,o ne iškarto pradėk pulti žmogų. Nemanau, ar tu susitvarkysi vienas kurdamas šį serverį. Iš pradžių kitaip galvojau apie tave, dabar dar kitaip. Manau, ŽukoV'as geriau padarys nei tu. Atleisk jeigu ižeidžiau,bet taip jau yra. :|

jeigų dar yra laisva skripterio vieta galėčiau skriptinti tokio stiliaus modifikacija. SA-MP'u užsiimu 7mėnesiai, visi mano, kad tiek besimokindamas nieko nemoku, bet vos ne visi klysta. Gali mokytis nors ir 2 metus, bet jei lindėsi sumautame, nė trupučio nepanašiame į normalų kodą GRP mode, tai nieko ir nemokėsi. Baiginėju savo rpg modą, taip kad mokų nei daug, nei mažai, tokį modą suskriptinčiau. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5453 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...