Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

hyper-life

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4844 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, buvau užėjas į hyper-life serverį, ir ten pamačiau tai ko niekada nemačiau, visokių modų, kiek žinojau į serverį modų dėti negalima, o ten ir objektai viskas ir picupai sumodinti, gal žinotie kaip juos padaryti ar kažką tokio, nes tai pokolkas mano pirmas matomas toks serveris.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveiki, buvau užėjas į hyper-life serverį, ir ten pamačiau tai ko niekada nemačiau, visokių modų, kiek žinojau į serverį modų dėti negalima, o ten ir objektai viskas ir picupai sumodinti, gal žinotie kaip juos padaryti ar kažką tokio, nes tai pokolkas mano pirmas matomas toks serveris.

Tipo serveris su Modais ? :woot: Aš irgj noriu sužinoti kaip pasidaryti taip.

Nuoroda į komentarą

gal tiesiog sumapinti arba ikelti nauju objectu nu pvz nama kaip per gta 4 :D ar pns..

Nuoroda į komentarą

gal tiesiog sumapinti arba ikelti nauju objectu nu pvz nama kaip per gta 4 :D ar pns..

Ne, neįsivaizduoju.

Nuoroda į komentarą

Krc... kaip jus nesuprantat kad serveris naudoja La_Mods plugina ir Filterscripta? I filterscripta parasai kur modas yra .dff ir .txd failai ir jis paleidzia ta moda. To plugino ir FS jau nera... SAMP uzdraude. Bet kas spejo atsisiusti tas ir turi ant savo serveriu. Zinau kad Hyper-Life turi ta plugina, paskui toks Andrius ir pardavineja po 5LT ir Los-Santos.lt adminai turi ta FS. Daugiau Lietuvoje niekas neturi.

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4844 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...