Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

PHOBIA gaming network


pauldrabi

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

image.png.fac1bf35508f3632ce6aea684d714c0e.png
  •  

    ŽAISDAMAS PHOBIA SERVERIUOSE GALI UŽDIRBTI PINIGUS KAS MĖNESĮ. TAI REALU IR TIKRA!

     

    Servers:

     
    Websitewww.phobia.lt



    Svajonė.
    Pradėsiu nuo antro galo. Kai buvau jaunas, visada mėgdavau krapštytis prie serverių, modifikacijų, failų, tačiau sąlygų sukurti kažką didelio ir stabilaus niekada nebuvo. Seni žaidėjai mane supras - Zebra internetas (veikdavo tik nuo 5 vakaro), XP windowsai ir idėjų stoka nesudarė galimybių igyvendinti svajonės, todėl atėjus senatvei bandau revanšuotis ir gerų prisiminimų skatinamas sukurti kažką, kas galbūt patiks šiandieniniam geimeriui.


    Konkurencija.
    Mūsų tikslas nėra konkuruoti - gerbiu kiekvieną lietuvišką projektą ir džiaugiuosi, kad Lietuvoje šis žaidimas tebėra gyvas. Noriu suteikti galimybę džiaugtis žaidimu ne tik "augantiems cėseriams", bet leisti prisiminti ir "tų laikų" žaidėjams seną, gerą, klasikinį counter-strike su šiandieninių modifikacijų prieskoniu. Oficialiai projektas startavo jau prieš pusantrų metų. Mums puikiai sekėsi. Niekada nenuleidom rankų, net kai kelis mėnesius iš eilės žaidėjų srauto nebuvo. Nuolat darome pokyčius ir tikim, kad ateis diena, kai atrasim savo auditoriją. Po pusės metų sėkmė aplankė ir mus ir ta sėkmė buvo per dosni, kad būtų galima aklai džiaugtis. Projektas šoktelėjo į Counter-Strike 1.6 TOP10 communities pasaulio reitinge, todėl praėjom viską: ddosus, vidines projekto dramas, plaukiojom ties užsidarymo riba, bet mes važiuojam toliau! Kadangi esame orientuoti ne tik į lietuvišką rinką, o pasaulinę, noriu pristatyt galbūt mažai girdėtą, bet visgi lietuvišką projektą PHOBIA.

    Apie community ir serverius.

    PHOBIA yra puiki terpė tobulinti ne tik savo geimingą, bet ir bendrauti. Mūsų projektas kažkodėl nepritraukia marozų, budulių, turim labai linksmą, jaukią 330 žaidėjų discorde bendruomenę, kur bendraujame angliškai. Be abejonės, figuruoja ir nemažai lietuvių, tam turime savo atskirą kampelį discorde. Fun fact: PHOBIA sujungė jau 3 poras ir viena jų net arti ceremonijos! Mūsų komandoje yra net 4 merginos, kurios puikiai tvarkosi su joms paskirtais darbais. 
     PHOBIA puiki vieta MIX mėgėjams po įnirtingų mixų ateiti atsipalaiduoti i mūsų "masofkes". Papildoma paskata žaisti - pinigai. Čia TOP3 žaidėjai laimi savo uždirbtus realius pinigus, kuriuos padaliname mėnesio gale. Kadangi orientuojamės ne tik į lietuvius, tikslas - priimti kuo daugiau žaidėjų iš skirtingų šalių, sukurti ne eilinę bendruomenę ir plėsti akiratį. Puiki proga įsivertinti lietuvišką savo žaidimo lygį žaidžiant prieš žaidėjus iš svetimų šalių. Didelė naujų ir klasikinių žemėlapių bazė, didelis dėmesys žemėlapių papildymams, atnaujinimams, žemėlapių pasiūlymams. Mūsų vizija neleidžia aplaidžiai žiūrėti į projektą, todėl bus vykdomi pastovūs atnaujinimai ir nuolatinė priežiūra. Didžioji dalis projektų įgavę stabilumą dažnai aplaidžiau žiūri į serverius ir vengia dirbti toliau. Čia situacija kita - serveriai niekad nebus paliekami likimo valiai "SUKTIS", bus nuolat prižiūrimi, o ypač didelis dėmesys bus skiriamas žaidėjų pasiūlymams, idėjoms ir norams. Į projektą žiūrima su didele perspektyva, aplankius sėkmei, serverių tinklas plėsis - atsiras nauja, didesnė serverių su skirtingomis modifikacijomis pasiūla (jau progrese). 
     
    Kas viduj?
    Išskirtinė ir žavi rankingo sistema. Prisijungę į serverius, prie savo nick matysite besikeičiančius skaičius, kuriuos rinksitės arba prarasite fragindamiesi. (Daugiau info: http://phobia.lt/skillpoints.html). Žaisdamas mūsų serveriuose gali UŽSIDIRBTI PINIGUS! O taip, skamba būtent taip, kaip parašyta. Kiek uždibsi, priklauso nuo tavo paties aktyvumo ir žaidimo lygio. Pasitikrinti savo balansą gali žaidime naudodamas komandą /mybalance. Nerasite daug reklamų ir apkrautos chat erdvės, nepažadame "balionų", ir "legolendo" ar Saulėno garsų. Fokusuojamasi į kuo kokybiškesnį serverių darbą, parenkant tik pačias reikalingiausias ir stabiliausias funkcijas ir modifikacijas. Ir ne, tai nereiškia, kad mes nesame išskritiniai, todėl čia palieku intrigą ir atrasti tai, apie ką kalbu raginu tiesiog apsilankant. Visgi didžiausias dėmesys skiriamas serverio kontrolei ir funkcionalumui. Ilgai kurtas ir tobulintas planas būsimiems administratoriams suteikti kuo patogesnes serverio valdymo sąlygas, palaikant kiek įmanoma didesnę tvarką serveriuose. Išjungtos kai kurios žaidimą lengvinančios ir smalsumą skatinančios funkcijos, kaip /me, /hp, real-time bullet damage (VIP only) ir kt. Nė iš vieno nepanorusio įsigyti VIP mes neatimame galimybės naudotis VISAIS žaidime egzistuojančiais ginklais (AWP, BOTGUN, etc.) Kukli ir puikiai veikianti "emergency 112" sistema leidžia administratoriams gauti reportus apie serveryje šėlstantį hackerį. /calladmin serverio komanda privačiai išsiųs administracijai žinią apie tai discorde.
     
    Administracija.
    Čia mums aktualiausia yra branda ir patirtis. Nors serveriai siūlo ADMIN privilegijų paslaugas atlygintinai, visgi serverį prižiūrės dar aukštesnio rango prižiūrėtojai, kurie turės galimybes stebėti ir kontroliuoti ADMINŲ elgseną ir užtikrins, kad žaidėjas naudojasi privilgijomis pagal paskirtį ir taisykles. Šiuo metu komandą sudaro keletas žmonių iš skirtingų šalių (Albania, USA, Romania, Germany, Estonia etc.) kas įneša kiek šviežumo ir kitokių tradicijų į žaidimą. Išlieka galimybė pildyti anketas ir pretenduoti į privilegijas mūsų forume. Taisykles pažeidę administratoriai yra nesvarstomai šalinami iš komandos ar atimamos privilegijos.
     
    Prizai ir paskata.
    Siekiant, jog serveriai būtų aktyvūs, mėnesio gale yra apdovanojami aktyviausi ir geriausi žaidėjai. Kiekvienas į TOP3 patekęs žaidėjas laimi savo uždirbtus pinigus. Kiek pinigų uždirbai žaisdamas mūsų serveryje, gali patikrinti komanda /mybalance. Kas mėnesį prizininkams išdaliname legalias cs 1.6 steam žaidimo versijas, ADMIN, VIP privilegijas, o tam tikromis progomis skiriame ir ekskliuzyvinius projekto marškinėlius su logotipu ir TAVO nicku ant jo. 
     
    Nuorodos:

    Tinklapis: http://www.phobia.lt

     

    Kviečiu tapti mūsų bendruomenės dalimi!

    FUN FACTs
    Kavos puodeliai dirbant prie projekto: 988
    Nemiegota naktų: 27
    Suženyta porų: 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žaidžiau vienam projekte irgi 1.6 buvo, net prižiūrėtoją turėjau, bet lankomumo nebuvo. Galbūt dar ir dabar dar yra prižiūrėtojas, nes nelabai ten kas lankės turbūt tikėjos, kad patys žmonės susirinks. Bet kokiu atvėju sėkmės, kad susirinktų hebros, galbūt ir aš užsuksiu kai bus laisvo laiko. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...