Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

fivem DirtyRP


Farukas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 559 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

N-18 https://discord.gg/kDgyaPx48z Sveiki, norėčiau jus pakviesti į visiškai naują Fivem projektą - Dirty RP. Kaip matote iš pavadinimo, serveris bus Roleplay žanro. Trumpai apie jį: atsidarėme visiškai neseniai. Taip pat, turime gana padorų anticheatą, kuris mums padeda sugaudyti cheaterius. Pagrindinis veiksmas nusikelia į Los Santos miestą. Turiu nuvilti tuos, kurie ieško kur pasišaudyti- šaudynės leidžiamos, bet su labai griežtomis taisyklėmis, o jų nesilaikantys bus baudžiami. Mūsų miestelio vizija: Los Santos miestą visiškai kontroliuoja policija. Šaudynės ir plėšimai mieste tik nakties metu, dieną būsite baudžiami už NONRL. Yra 4 pagrindiniai whitelistiniai darbai: mechanikai, taxi, policija ir medikai. Norint dirbti kitus darbus, galėsite įsidarbinti darbo biržoje. Savo gyvenimą mūsų miestelyje pradėsite išnuomotame viešbutyje, kur galėsite persirengti, laikyti savo daiktus. Pradžia visada sunkiausia- teks arba eiti į biržą, arba ieškoti tiek nelegalių, tiek legalių veiklų. Legalios veiklos, kurioms nereikia įdarbinimo, yra žvejyba su valties nuoma, aukso ieškojimas upės grunte, senų automobilių ardymas, nardymas. Kai kur pavyks užsidirbti, o kai kur teks nusivilti- viskas kaip ir realiam gyvenime. Stengėmės viską padaryti taip, jog būtų kuo daugiau įvairovės- kaip pavyzdys žvejyba- galite pagauti paprastas žuvis, arba egzotines. Egzotinėms parduoti, reikia gauti restorano kortelę, kad esate patikimas tiekėjas. Kur ją gauti, palieku išsiaiškinti jums. Taip pat ir su aukso gryninimu- radę grunte aukso drožlių, jas turite išlydyti į aukso luitelius. Nardyme vėl, yra dvi žinomos vietos, ir viena, kur gausite nelegalių daiktų. Taip pat, miestelyje yra sala, į kurią galėsite nuvažiuoti tiltu, arba nuplaukti/ nuskristi. Užsidirbus pinigų, galėsite nusipirkti namą, kuris gali turėti ir savo nuosavą garažą, kur laikysite automobilį. Galite rasti daiktų, kur teks pasiaiškinti, kam jie reikalingi (pavyzdžiui, ginklo brėžiniai, plovyklos žetonas??). Nelegalių veiklų taip pat netrūksta, tačiau apie jas plačiau- žaidime. Serveris orientuotas į bendravimą, juoką, gero laiko praleidimą. Mūsų bendruomenė nėra didelė, bet joje yra labai draugiškų ir linksmų žmonių. Norint dirbti whitelistinius darbus, teks užpildyti anketą. Į žaidėjų pastabas tikrai atsižvelgiam, vertinam jų nuomonę ir pasiūlymus, darom pakeitimus. Stengiamės nuolat tobulinti serverį, tam investavome ir vis dar investuojame daug savo laiko. Na, bet galima pasakoti iki ryto- siūlau tiesiog ateiti ir pasižiūrėti patiems- gal patiks, o gal ne, jeigu ne, tai bent būtų smagu sužinoti, kur turime pasitempti, kad išpildytume jūsų norus. Kažkokio, kaip mes sakome "kosmoso" pas mus nerasite, bet manau, jog tikrai turime ką parodyti ir įdomesnio. Kaip ir minėjau, mes orientuojamės į publiką, kuriai aktualu bendravimas, juokas ir atmosfera - kurią mes ir bandome sukurti savo serveryje.

Redaguota , nario Farukas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 559 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...