Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pinigenai.lt - edukacinis žaidimas


kesh

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 257 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kadangi šiemet buvo uždarytas senas žaidimas "Piginėnai.lt" skirtas finansams mokintis, tai noriu pasiklausti ar buvo naudojančių ir ar trūksta tokių žaidimų/praktinių vadovų lietuviškai?  Galbūt kažkas su šiuo žaidimu užaugote ir dabar jaučiate naudą?

Apie Supergames.lt

Galbūt norite nemokamai išbandyti NANOFERMA žaidimą internetu?

O šiaip matosi Danske bankas beveik išnyko, tai niekam ir neberūpi..

Trumpai apie Pinigėnus:

Finansų krizė skatino tėvus aktyviau ir atviriau kalbėtis su vaikais finansų tema. Tyrimai rodo, jog apie pinigus savo atžaloms šiandien pasakoja keturi iš penkių ikimokyklinio amžiaus vaikus auginančių tėvų. Vis dažniau finansinio raštingumo ugdymui pasitelkiamos ir naujausios technologijos.

„Danske Bank“ plečia programą, skirtą ugdyti vaikų finansinį raštingumą, ir pristato populiaraus internetinio žaidimo vaikams „Pinigėnai“ naują versiją iPhone ir iPad išmaniesiems įrenginiams. Taip pat atsiras naujas herojus – ūkininkas, kurio pagalba vaikai galės lavinti pagrindinius matematinius įgūdžius, o mokytojai ir tėvai ras papildomos medžiagos, kaip paskatinti vaikų mokymosi procesą.

„Tėvai vis geriau supranta ir vertina finansinio raštingumo ugdymo svarbą. Krizė parodė, kaip svarbu turėti sukaupus pakankamai santaupų ir būti pasirengus galimiems pakilimams bei nuosmukiams,“ – sako Gerimanta Stankutė, „Danske Bank“ Socialinės veiklos ir aptarnavimo skyriaus vadovė. – Nors tėvai nusiteikę palyginti entuziastingai, svarbu šia tema sudominti pačius vaikus – apie pinigus jiems pasakoti kur kas lengviau pasitelkiant informatyvias, bet tuo pačiu ir dėmesį patraukiančias šiuolaikines priemones.“

Internetinį mokomąjį žaidimą „Pinigėnai“ penkerių – devynerių metų vaikams „Danske Bank“ sukūrė 2008 metais. Pasak G. Stankutės, ši svetainė susilaukė neįtikėtinos sėkmės Lietuvoje ir kitose septyniose užsienio šalyse, kuriose veikia adaptuotos „Pinigėnų“ versijos.

pinigenai.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jo yra teke pabūti šiame žaidime, ir dar kaip tik šiais metais prisiminiau kažkaip su draugais juokaudami apie pinigėnus sakau gi tiksliai žaidimas yra. Nueinu ir žiūriu jau nebėr.. Tai manau tikrai naudos dave, net ir užaugau su šiuo žaidimu, visai neblogas buvo. Manau būtų geriau jei tokiu daugiau būtų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 257 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...