Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Kick.lt - Counter-Strike Servers


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4692 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ilgai galvoju, palikti Kick.lt ar vPlay.lt, bet nusprendžiau pasilikti Kick.lt ir dirbti su juo. Taigi grįžtam prie ėsmės. Taigi čia yra Kick.lt - Counter-Strike Servers. Bus ne 1 ir ne 2 serveriai, o kodėl Servers? Todėl, kad čia bus daugiau nei 1 ar 2 serveriai. Taigi dabar turime tik 1 serverį modifikacijos SURF+GUNXP, tik jame nėra žaidėjų, tai ir yra bėda. Tai dabar aš jį šiek tiek pareklamuosiu.

Apie serverį:

Serveris yra gan paprastas dar nėra daug žemėlapių bet yra dedama, taip pat nebus jokių Amxbans ar dar visokių nesąmonių, na nebent jei ten žmonės rašys forume, kad padaryti be abėjo padarysim, pagal žmonių prašymus, bet pirma tai pagalvosime ar vertą tai daryti. Taip pat nebus jokių nesąmonių, ar lagų ar dar kokių kvailysčių, neparduodama bus ADMIN privalegija, kodėl? Todėl, kad dažniausiai vaikai prisiperka ir paskui žaidžia, banina nežinodami už ką, bus tik atrankos, per kuria priimsim tik nuo 14 metų, tai bus šiek tiek vėliau, nes dabar dar tinklapis yra neparuoštas, tinklapiui startavus, iš karto galėsite pildyti anketas į ADMINISTRACIJA.

Toliau...

Serveris stovi ant VDS [ Virtualus Dedikuotas Serveris ]

Serverio žaidėjų talpa 26 [ 1 ADMIN/VIP ]

Serverio darbo laikas 99,99% UpTime, 24/7

Serverio tinklapis http://Kick.lt [ Yra permetimas į Kick.lt, tad nekreipkit, paskui pakeisiu į normalią svetainę, tai bus po 1sav. ir nekreipkit apie Rudenį ]

Serverio IP adresas cs.Kick.LT arba 77.241.199.187:27015 [ IP paliksiu cs.Kick.lt tai nėra labai svarbu ]

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4692 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...